ErvaringenSite

  Ervaringen BBBShop

  Ben je op zoek naar een online fietsshop? De BBB Shop kan voor jou wellicht uitkomst bieden. Lees via ErvaringenSite wat de objectieve en onafhankelijke klantervaringen bij dit bedrijf zijn.

  Wat is de BBB Shop?

  Bij de BBB shop kunnen klanten fietsartikelen kopen. Het merk BBB is opgericht in het jaar 1998. Het bedrijf is opgericht door twee oud-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons. De achterliggende gedachte van de fietsshop is dat de oprichters precies weten wat de klant van een fiets verwacht en nodig heeft voor zijn of haar fiets. BBB stelt meer dan 1500 unieke artikelen van hoge kwaliteit zijn aan te bieden. Deze kunnen allemaal online aangeschaft worden via de webshop.

  Mocht je iets op de website missen dan kun je het aan het bedrijf laten weten. Voor overige vragen/opmerkingen kan er ook contact worden opgenomen met de klantenservice. Zij zijn op verschillende manieren te bereiken. De chatfunctie lijkt op het eerste oog de meest makkelijke manier. Andere mogelijkheden tot contact kunnen telefonisch gedaan worden of per e-mail. Het telefoonnummer is 0161 769051 en het e-mail adres is klantenservice@bbbshop.nl.

  Er zijn verschillende betaalmogelijkheden bij de BBB Shop. Betaalwijzen die door het bedrijf worden aangegeven zijn Ideal, PayPal, Afterpay, Creditcard, Mistercash of Sofort banking.

  LA BARBE TV x BBSHOP #PAYE TA SHOES

  Verzendingen

  Er wordt enkel bezorgd via de betrouwbare bezorgdienst van DHL. De bestellingen worden van maandag tot en met zaterdag rondgebracht. Op de website zie je de kosten voor België, Belgie en Duitsland. Wanneer je de eerste keer niet thuis bent zal het vervoersbedrijf de volgende dag nogmaals bij de klant aanbieden. Mocht het zo zijn dat er twee keer iemand niet thuis is dan zal de zending naar het dichtsbijzijde DHL servicepunt worden gebracht. Het bedrijf stuurt de Track en Trace code naar de klant zodat zij online de bestelling kunnen volgen.

  Retourprocedure

  Mocht het zo zijn dat het product dat door jou is aangeschaft toch niet helemaal naar verwachting is, kun je dit artikel retourneren. Dit dient wel binnen een termijn van 14 dagen te gebeuren. In verband met hygiëne mogen er geen kledingstukken terug gestuurd worden die al door de consument zijn gedragen. Er zijn wel een aantal voorwaarden voor het retour sturen van artikelen. Om een aanvraag te kunnen behandelen verzoekt het bedrijf om een formulier in te vullen. Dit formulier is online benaderbaar via de website van het bedrijf. Het formulier mag vervolgens gemaild worden naar klantenservice@bbshop.nl. Klanten ontvangen van een retourlabel welke gebruik dient te worden als artikelen terug gestuurd moeten worden. Mocht het product een waarde hebben van onder de 99 euro dan zullen er 4,95 euro handelingskosten in rekening worden gebracht. Kijk voor de gehele retourprocedure op de website van het bedrijf.

  Wat zijn de klantervaringen bij de BBB Shop?

  Ben je al klant bij BBB Shop? We zijn benieuwd naar je klantervaringen bij dit bedrijf. Welke fietsartikelen heb jij bij de BBB Shop gekocht? Ben je tevreden over de artikelen die je hebt gekocht? Ga je vaker bij de BBB Shop kopen? Hoe was de service? Is de bestelling op tijd bij je afgeleverd? Zou je andere mensen aanbevelen om hier fietsartikelen te kopen? Jouw mening is goud waard. Het wordt zeer gewaardeerd als jij je ervaringen bij de BBB Shop deelt met de bezoekers van deze pagina. ErvaringenSite is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  BBBShop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BBBShop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BBBShop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BBBShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BBBShop actief?

  BBBShop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BBBShop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.