ErvaringenSite

  Ervaringen BBBshop

  Met zoveel online shops die de producten verkopen die je nodig hebt wordt het soms lastig te bepalen bij welke shop je het meeste waar voor je geld krijgt. Stel dat je op zoek bent naar fietsartikelen omdat je graag naar je werk fietst of in het weekeinde lange toertochten maakt. Bij welke online shop kun je dan het beste terecht? Het antwoord op die vraag krijg je van andere klanten. Zij hebben namelijk reviews op onze website gepubliceerd waarin zij schrijven over wat zij hebben meegemaakt en hoe zij behandeld zijn. Op die manier krijg je een goed overzicht over de online shops die goed voor hun klanten zorgen. Je weet dat je bij die shops zonder problemen achteraf de producten kunt bestellen die je nodig hebt.

  Over BBBshop

  Nr1 Shops Bv uit Rijen is het bedrijf in Nederland dat deze online shop samen met nog ongeveer 50 andere shops beheerd. Deze webwinkel is gespecialiseerd in fietsgerelateerde producten van het merk BBB. Dit merk is in 1998 opgericht door Frank Moons en Chris Koppert die beide oud-wielrenners zijn. Deze website beschikt over meerdere mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice, je kunt natuurlijk ouderwets bellen, maar je kunt ook een e-mail sturen of direct contact zoeken via de online chatfunctie. De klantenservice is op werkdagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdagen zelfs tot 20.00 uur. Zelfs op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 zitten de medewerkers voor je klaar. Voor bestellingen tot 49 euro die naar België gestuurd worden wordt €7,95 in rekening gebracht. Je ontvangt een track&trace code op het moment dat jouw bestelling aan de vervoerder wordt aangeboden.

  Crochet Business 🧶 How To Start Your Online Shop

  De producten van BBBshop

  Het assortiment aan producten op de website van BBBshop bestaat uit verschillende categorieën producten waaronder diverse soorten sportbrillen, brilframes en accessoires zoals neusstukjes. Verder verkoopt de site helmen en kleding zoals handschoenen, shirts, fietsbroeken, regenjacks en sokken. In het assortiment algemene accessoires zijn er dan weet verlichting, pompen, telefoonhouders, spatborden en bidons verkrijgbaar. Ook is er een grote keuze aan onderdelen voor de fiets, denk daarbij aan zadels en pennen, remonderdelen, pedalen, kabels en banden. Zelfs voor het benodigde gereedschap om reparaties aan je fiets uit te voeren kun je hier terecht, zo zijn er gereedschapssets voor onderweg en voor in de werkplaats. De aangeboden artikelen kun je eenvoudig en veilig afrekenen met PayPal of creditcard.

  Reviews en beoordelingen over BBBshop

  Ben jij als fanatiek fietser ook klant van BBBshop? Dan kun je het vast wel waarderen dat wij je de kans geven jouw ervaring met deze online shop op onze website met andere fietsers te delen. Zo kun je in jouw review in je eigen woorden vertellen wat jij zo prettig vindt aan het winkelen bij deze webshop. Heb je een minder plezierige ervaring beleeft toen je hier producten kocht? Ook dan ben je van harte welkom jouw beoordeling te plaatsen. Wij willen namelijk een zo eerlijk mogelijk beeld schetsen van de manier waarop BBBshop met klanten omgaat. Dat kan alleen als alle klanten gezamenlijk in de pen klimmen en hun meningen delen. Op die manier kunnen we met elkaar goed laten zien hoe deze online shop werkt.

  BBBshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BBBshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BBBshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BBBshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BBBshop actief?

  BBBshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BBBshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.