ErvaringenSite

  Ervaringen BCC

  Elektronica kopen kan je wat kosten. Het aanbod is groot, waardoor het maken van een keuze een uitdaging wordt. Je zoekt vast niet gewoon naar elektronica, maar elektronica van goede kwaliteit. Bij welk bedrijf haal je nu de apparaten die je zoekt? BCC is een van de bedrijven, die wellicht voldoet aan de eisen, die je als klant stelt. Je gaat natuurlijk ervan uit dat de klantenservice top is, maar ook verwacht je dat je krijgt wat de aanbieder belooft. Je wilt waar voor je geld. Wil je vooraf weten wat je van BCC mag verwachten? Tip! Kijk eerst even naar de reviews van klanten op de pagina en zo kun je voor jezelf besluiten of BCC de ideale plek is waar je elektronica kan aanschaffen.

  Over BCC

  BCC is een Nederlandse winkelketen, die marktleider is op het gebied van elektronica. De geschiedenis van deze onderneming gaat terug naar begin jaren 40. De winkelketen bestaat uit 63 winkels. Het motto van BCC is: ‘Altijd een oplossing in huis’. Met het ruim assortiment aan elektronica of het uitgebreide aanbod aan producten kan de wens van iedere klant in vervulling gaan. Ben jij op zoek naar reviews van een soortgelijk bedrijf? Bekijk dan reviews van Coolblue op deze pagina.

  How to Make a WordPress Online Store - 2019 (Step by Step)

  Millieubewust?

  BCC bekommert zich ook om het milieu. Consumenten kunnen oude producten bij het bedrijf laten recyclen. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier. BCC is maakt verder ook deel uit van multinational FNAC en is het bedrijf hierdoor altijd een stapje voor wat betreft de introductie van nieuwe producten.

  Producten en diensten BCC

  Het bedrijf heeft zich steeds ontwikkeld en biedt deze nu een ruim assortiment aan elektronica voor onder andere de keuken en het huishouden. Je kunt kiezen tussen de verschillende merken. De dienstverlening is compleet, omdat je ook na de aanschaf van elektronica professionele hulp mag verwachten. Klanten kunnen genieten van garantie en een snelle reparatiedienst.

  Zo staat BCC je ook bij met advies en helpen ook bij de installatie. BCC gaat mee met de ontwikkelingen en zo heb je als klant ook de keus om online hulp te krijgen. Klanten kunnen gerust per mail, telefonisch of via de zakelijke website van het bedrijf een bestelling plaatsen. Bij BCC kan je ook gebruik maken van van betaalgemak. Je kunt bijvoorbeeld op rekening kopen of pinnen bij de aflevering.

  Deel je ervaring en mening met toekomstige klanten

  Heb jij ooit elektronica gekocht bij BCC? Je kan dan andere klanten helpen om meer te weten te komen over dit bedrijf. Laat vooral een review achter over je de prijzen van de producten in de winkel hebt ervaren. Hoe staat het met de klantvriendelijkheid van het personeel? Is je online bestelling vlot afgehandeld? Wat vond je het betaalgemak van BCC? Ben je tevreden met de after-sale service en garantie? Hoe is het gesteld met de privacy van consumenten? Hoe hebben klanten gereageerd op de dienstverlening van BCC.

  Lees de reviews over klanten en ontdek hoe het zit met onder andere de prijzen, de service, de klantvriendelijkheid en after sale service bij BCC.

  BCC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BCC

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BCC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BCC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BCC actief?

  BCC is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BCC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.