ErvaringenSite

  Ervaringen Bébés et Mamans

  Wanneer je voor het eerst zwanger bent, gaat je wereld 360 graden veranderen. Niet alleen de zwangerschap is een geheel nieuwe ervaring, maar ook na de geboorte van je kindje zal je leven niet meer hetzelfde zijn. In zulke tijden kun je alle hulp en advies gebruiken die er voorradig is. Sommige aanstaande moeders boffen met een heel netwerk van vriendinnen, tantes en een moeder die je alles kan en durft te vragen. Maar anderen zijn meer op zichzelf aangewezen. Voor deze aanstaande moeders zijn verschillende websites waar uitgebreid wordt ingegaan op alles wat maar met zwangerschap te maken heeft. Welke website zijn echt goed, en welke zijn amateuristisch knutselwerk? Hier op ErvaringenSite kun je antwoord vinden op deze laatste vraag. Maak je eigen mening op door te lezen over de ervaringen van anderen. Hier vind je objectieve reviews over alle soorten bedrijven die je kunt bedenken. Help mee aan de verdere ontwikkeling van ErvaringenSite door zelf uw review achter te laten!

  Over Bébés et Mamans
  De website Bébés et Mamans is eigendom van de Franse SFERA Media Group. De website is alleen in het Frans of in de Engelse taal in te stellen, wat wellicht een probleem kan zijn voor de Nederlanders en Vlamingen. De website is speciaal bedoelt voor aanstaande ouders en nieuwe moeders (maar ook toekomstige en jonge vaders!) Het doel van de website is om de aanstaande ouders te helpen bij eventuele twijfels, angsten en antwoord te geven op veel voorkomende vragen, zowel op het gebied van gezondheid als de zorg voor hun ongeboren baby.

  Producten en Diensten van Bébés et Mamans
  Op de website is een compleet assortiment aan artikelen over de periode voor de zwangerschap, de vruchtbaarheid, de zwangerschap zelf, de bevalling, babyverzorging en een rubriek over de zwangerschap opgenomen. Voor de aanstaande ouders dat willen is er ook een gratis e-magazine. Er zijn ook artikelen te lezen die geschreven zijn door specialisten zoals gynaecologie, kindergeneeskunde en kinderopvoeding. Er is ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen en de antwoorden worden gegeven door experts die met SFERA Media Group werken. Het forum is de plek waar ouders om hulp of advies kunnen vragen aan de opvoedingsgemeenschap voor baby's en moeders en hun ervaringen delen met andere aanstaande moeders.

  Complimenten, Klachten en Tips over Bébés et Mamans
  De wereld is de laatste jaren heel veel veranderd en dat is ook in onze maatschappij goed te merken. Vroeger was het krijgen van een kindje iets wat in de familiesfeer werd voorbereid. Vragen stel je aan je moeder, familieleden, de buurvrouw. Maar tegenwoordig zijn veel van die contacten weggevallen en hebben veel aanstaande ouders het idee dat ze er alleen voor staan. Op de website van Bébés et Mamans wordt ongelooflijk veel informatie gegeven voor aanstaande ouders. Het is natuurlijk een beetje jammer dat de website niet in de Nederlandse taal kan worden weergegeven, maar je kan altijd Google Vertalen of een ander vertaalprogramma inschakelen wanneer u iets na wilt lezen.

  Heeft u ervaring met het gebruik van deze website? Wat vond u goed? Kunt u ons ook vertellen wat u minder goed vind? Laat hier uw eerlijke review achter zodat andere aanstaande ouders zich een idee kunnen vormen of deze website ook iets voor hen kan zijn!

  buying my dream wardrobe ! online shop with me !

  Bébés et Mamans
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bébés et Mamans

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bébés et Mamans een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bébés et Mamans. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bébés et Mamans actief?

  Bébés et Mamans is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bébés et Mamans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.