ErvaringenSite

  Ervaringen Bedden.nl

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Bedden.be? Bedden.be is een grote woonwinkel gericht op de verkoop van bedden. Bedden.be is de grootste online speciaalzaak voor bedden van ons land. Het is goed om hun site te bekijken om zo een indruk te krijgen van hun. Ook is het goed om de reviews te lezen op ErvaringenSite over Bedden.be. Bekijk de verschillende mogelijkheden en opties om volop te genieten van een mooi nieuw bed.

  Over bedden.be

  Bedden.be is de grootste speciaalzaak voor bedden op het internet in België. Een klantgerichte service en volop betaalbare bedden en accessoires voor in de slaapkamer van een uitstekende kwaliteit zorgen voor een goed aanbod. Het is het doel van Bedden.be om ervoor te zorgen dat iedereen in België volop kan genieten van een goede nachtrust. Het maakt niet uit of het om een boxspring gaat, een dekbed, een orthopedisch kussen, waterbed of strak ontworpen bed. Het is mogelijk om een compleet nieuw slaapkamer te bestellen bij

  Beter uit bed (NL)

  Bedden.be.

  Betaalbaar en van een topkwaliteit!
  Bij Bedden.be treft u de bedden aan voor een uitstekende prijs. Het is zelfs mogelijk, dat u gaat dromen van deze prijzen. De kwaliteit staat voorop bij Bedden.be. Het is echter wel bekend, dat u niet teveel wilt betalen voor een bed. Omdat de grootste kostenposten niet bij Bedden.be voorkomen (verkooppersoneel, een grote showroom, verwarmingskosten en tal van andere kosten) is het mogelijk om de bedden ook goedkoper aan te bieden.

  Een topservice

  Natuurlijk is het belangrijk om naast een kwaliteit product, een lage prijs ook een goede service te krijgen. De bedden worden altijd door een kwaliteitscontrole team gecontroleerd. Ook wordt er altijd gekeken naar mogelijkheden om zaken te verbeteren bij Bedden.be. Daarnaast is er altijd een garantie van 2 jaar. Het maakt niet uit of het om slaapkamer meubelen gaat, bedlinnen, kussens of een matras of compleet bed.

  Diensten van bedden.be

  Bedden.be is de beddenspeciaalzaak van België op het internet. Er worden tal van verschillende producten en diensten aangeboden. Zo zijn er verschillende soorten bedden, bedlinnen, slaapkamer meubels, kasten en ook andere producten. Ze worden allemaal rechtstreeks van de fabrikant aan de consument geleverd. Hierdoor zijn er geen dure showrooms nodig en zijn de producten van Bedden.be veel goedkoper.

  Klachten, tips en complimenten over en voor bedden.be

  Bedden.be vindt service en tevreden klanten erg tevreden. Een klacht wordt daarom altijd zeer serieus genomen. Het is goed om te ontdekken, hoe netjes en correct iedere klacht bij Bedden.be afgewikkeld wordt. Misschien is dat wel een van de redenen waarom er zoveel complimenten binnenkomen bij hun.

  Uw mening over bedden.be

  Heeft u al eens een bed of ander product van Bedden.be besteld? Ligt u nu nog steeds te dromen of heeft u nachtmerries van de bedden van hun? Deel uw mening op ErvaringenSite en laat anderen zien hoe goed of minder goed Bedden.be is.

  Betrouwbare bedden en service? Goede (en goedkope) levering? Lees ervaringen van klanten die reeds kochten bij bedden.be. Lees beoordelingen op ErvaringenSite!

  Bedden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  bed besteld

  Goed advies gekregen via bedden.be en ze hadden genoeg voor mij om uit te kiezen.
  Levering duurde wel even, maar dat schijnt standaard te zijn.

  Door: Anders29-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Heerlijk slapen

  Een nieuw bed aanschaffen - ik keek er erg tegenop. Maar online ging dat bij bedden.be eigenlijk heel makkelijk. Goedkoper dan gedacht (scheelt toch zo weer een paar tientjes) en je hoeft niet met een bed te lopen zeulen, het wordt gewoon bezorgd. Ideaal.

  Door: Gerdie29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Bedden.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bedden.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Bedden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bedden.nl actief?

  Bedden.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bedden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.