ErvaringenSite

  Ervaringen Beddengoed Direct

  Een goede nachtrust is noodzakelijk om dagelijks al de drukte van het leven aan te kunnen. Als je advies zoekt dan zullen de online shops die dit soort producten verkopen stuk voor stuk zeggen dat zij de beste artikelen verkopen en de altijd positieve en korte commentaren op hun eigen website doen je dat soms geloven. Er is echter een betere manier om erachter te komen hoe een online gewaardeerd wordt. Lees onpartijdige reviews van echte klanten die beschrijven wat hun ervaring is. Voor je gemak vind je deze reviews op onze website zodat je met eigen ogen kunt zien wat andere klanten te melden hebben. Je ziet direct hoe de online shops gewaardeerd worden en waarom, dat is wel zo prettig als het gaat om zoiets belangrijks als je nachtrust.

  Over Beddengoed Direct

  Zoals de naam van deze online shop al doet vermoeden vind je hier allerlei producten die met een goede nacht slapen te maken hebben. Het bedrijf dat de website runt en beheerd is gevestigd in Capelle aan den IJssel, Nederland. Enkele van de punten waarmee Beddengoed Direct zichzelf promoot zijn de gratis levering en retouren in Nederland en België en een 110% prijsgarantie. Als je een gekocht product ergens anders goedkoper ziet krijg je 10% korting op het prijsverschil. Bovendien wordt en snelle levering beloofd en je kunt tegen betaling van een extra bedrag de gekochte meubels bij je thuis in elkaar laten zetten. De webshop is bovendien lid van de Stichting Webshop Keurmerk en werkt volgens de algemene voorwaarden van deze stichting, veilig winkelen wordt op die manier gewaarborgd.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  De producten en service van Beddengoed Direct

  Beddengoed Direct biedt een groot assortiment aan bedden, matrassen, dekbedden, kussens en overtrekken. Enkele van de merken die je hier kunt bestellen zijn onder meer Damai, Zensation, Beddinghouse en Kaat Amsterdam. Dit zijn allemaal Nederlandse merken waarvan deze online shop weet dat de producten goed en veilig zijn. Omdat je een bed of matras niet zomaar binnen een dag test, je lichaam heeft tenslotte enkele weken nodig om eraan te wennen, biedt Beddengoed Direct je de 100 dagen retour mogelijkheid. Dat betekent dat je lang de tijd hebt om eraan te wennen en mocht je toch niet tevreden zijn dan worden de producten kosteloos opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug. Voor vragen over producten en acties kun je tijdens werkdagen e-mailen, whatsappen, een Messenger bericht sturen of ouderwets met de klantenservice bellen.

  Reviews en commentaren over Beddengoed Direct

  Het is inmiddels een ongeschreven wet dat reviews lezen de beste manier is om te weten te komen wat een online shop te bieden heeft. Daarom doen wij een beroep op je als je klant bent van Beddengoed Direct. Wij willen graag weten hoe jij het winkelen bij deze webwinkel beleefd hebt en bieden je daarom de mogelijkheid een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen help je ons om een compleet beeld te schetsen over de werkwijze van Beddengoed Direct. Bovendien geef je andere consumenten de informatie die zij zoeken om overtuigd te worden dat deze online shop veilig en betrouwbaar is. Door uitgebreid te omschrijven wat jij de plus- en minpunten van Beddengoed Direct vindt neem je zo hun twijfels weg. Neem je even de tijd een review te schrijven?

  Beddengoed Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beddengoed Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beddengoed Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beddengoed Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beddengoed Direct actief?

  Beddengoed Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beddengoed Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.