ErvaringenSite

  Ervaringen Beddenreus

  Vind je een goede nachtrust belangrijk en ben je op zoek naar een volledig bed, boxspring, matras, beddengoed of andere items die je kunnen helpen om snel in dromenland te raken? Omdat je deze items waarschijnlijk wilt kopen om er gedurende vele jaren plezier van te hebben, kun je op deze pagina te weten komen wat andere mensen schrijven over hun persoonlijke positieve of negatieve ervaringen met Beddenreus. Of misschien heb je zelf een bed, matras of hoofdkussen bij Beddenreus gekocht en ben je bereid om 5 minuten van je kostbare tijd op te offeren om een bondige review te schrijven? Dankzij jouw informatie kun je andere mensen helpen om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling te plaatsen bij Beddenreus.

  Over Beddenreus

  Beddenreus maakt deel uit van Beter Bed Holding N.V., de onderneming die in Nederland marktleider is in de sector van slaapartikelen, waaronder boxsprings, matrassen, kledingkasten, nachtkastjes, ledikanten, bedbodems en nog veel meer. Bij dit bedrijf kun je producten bestellen via de webshop of in een van de meer dan 30 winkels in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht of Zuid-Holland. Op deze locaties kun je de producten bekijken, een van de medewerkers spreken of proefliggen op de talrijke bedden en matrassen.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten en diensten van Beddenreus

  Bij Beddenreus kun je terecht voor een breed scala aan slaapgerelateerde producten. Op de website zijn de artikelen onderverdeeld in verschillende categorieën: bedden, matrassen, boxsprings, topmatrassen, bedbodems, beddengoed, kasten en accessoires. De meeste van deze categorieën zijn nogmaals opgedeeld in subcategorieën, zodat de kans groter is dat je sneller het gewenste artikel kunt terugvinden. Je kunt er ook de verschillende winkels van Beddenreus bekijken, op een kaart of gerangschikt per provincie. Door je postcode in te geven, kun je ook een winkel bij jou in de buurt opzoeken. Als je al een bestelling bij Beddenreus hebt geplaatst, kun je de status hiervan opvolgen door je ordernummer op de website in te geven. Wanneer je toch nog vragen hebt en persoonlijk iemand van de klantendienst wenst te spreken, kan dit via de telefoon, whatsapp of chat.

  Complimenten, klachten en tips voor Beddenreus

  Ben je al klant bij Beddenreus en wil je je ervaring delen met de rest van de wereld? Dan kun je ervoor kiezen om op deze pagina een korte, eerlijke review over deze Nederlandse onderneming te schrijven. Op basis van jouw informatie kunnen andere potentiële klanten zelf oordelen of ze al dan niet een bed, matras of boxspring bij Beddenreus willen bestellen. Klopt het dat je snel en eenvoudig de status van je bestelling online kunt opvolgen, en is de klantendienst makkelijk bereikbaar op de weergegeven openingsuren? Wij zijn in ieder geval bijzonder benieuwd naar wat je over de producten en diensten van Beddenreus te vertellen hebt. Wil je weten wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven die bedden verkopen? Neem dan zeker een kijkje bij Bedden.nl voor meer informatie. Wie weet past dit bedrijf nog beter bij jouw persoonlijke behoeften.

  Beddenreus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beddenreus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Beddenreus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Beddenreus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beddenreus actief?

  Beddenreus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beddenreus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.