ErvaringenSite

  Ervaringen Bellatio

  Waarom zou u uw kleding online kopen? Hoe kunt u immers zien en voelen of het kledingstuk waar uw oog op is gevallen bij u past. Miljoenen mensen herkennen dit probleem. Toch wordt online shoppen steeds meer de norm. Winkelen via internet is net zo gebruikelijk als winkelen in de winkelstraat. Het is dan wel belangrijk dat u weet of de online winkel van uw keuze ook van hoge kwaliteit is. Dat kunt u meten door te kijken wat andere Belgen van Bellatio vinden. Zij hebben hun ervaringen namelijk beschreven in reviews die voor u makkelijk erop na te slaan zijn.

  Over Bellatio

  Bellatio is één van de webwinkels van het concern Shoppartners BV. Dit is een bedrijf dat is gespecialiseerd in online winkelen. Bellatio is het best te omschrijven als het digitale warenhuis van het concern. U kunt er kleding, gadgets en lifestyle producten vinden. Shoppartners BV is met verschillende webwinkels al sinds het jaar 2000 actief. Dat betekent dus dat het ruime ervaring heeft in een branche die steeds groter wordt. Dit is een voordeel ten opzichte van concurrentie. De voorraad die het in het distributiecentrum heeft staan bestaat uit duizenden artikelen. Dat betekent dat de bestelde producten vaak ook snel geleverd kunnen worden.


  Ook voor allerlei carnavalsartikelen zoals outfits kun je terecht bij Bellatio

  Diensten

  Bellatio is een webwinkel. Dat betekent dat de dienst bestaat uit het aanbieden van gebruiksartikelen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, speelgoed en sportartikelen. U kunt dus bij de webshop terecht als u een stropdas zoekt, maar ook als u op zoek bent naar een tafeltennisbatje. U kunt wanneer u iets bestelt de artikelen direct laten verzenden. Bellatio heeft namelijk een 24-uursservice. Op de website is een complete lijst te vinden van alle kosten die gemaakt worden als iets verzonden wordt.

  Klachten

  Klachten kunnen dagelijks via internet maak ook telefonisch worden geuit. Telefonisch klagen doet u via het nummer dat op de klantenservicepagina staat vermeld. Dat kan tijdens kantoren. Veel informatie is echter ook al beschreven aan de hand van de afdelingen die binnen het bedrijf gelden. Bijvoorbeeld orderstatus of verzending. Dit maakt het makkelijk om problemen zelf op te lossen zonder dat u afhankelijk bent van wat de medewerker van de klantenservice voor u kan betekenen. Een voordeel is dat de klantenservice zelf gemaild kan worden. U hoeft dus geen gebruik te maken van een standaard antwoordformulier.

  Orderstatus

  De artikelen die op Bellatio door u besteld worden zijn van begin tot einde te volgen. De webwinkel heeft namelijk een optie die orderstatus heet op de website toegevoegd. Aan de hand van het bestelnummer kunt u precies zien waar in het proces uw bestelling zich bevindt. Van inpakken tot thuisbezorgen. Dit maakt het transparant en gemakkelijk in te passen in uw dagelijkse routine. U weet namelijk altijd waar uw pakje zich bevindt en of u op tijd thuis bent of niet. Bovendien kunt u met een gerust hart boodschappen doen als de bestelling nog onderweg is.

  Anderen kunnen niet inzien wat er met uw bestelling gebeurt. Dat kan namelijk alleen wanneer u over de juiste gegevens beschikt. Dit zijn het ordernummer en het e-mailadres waarmee u als klant ingeschreven staat bij Bellatio. Wanneer iemand uw ordernummer dus bemachtigd is dat nog niet voldoende om uw bestelling te onderscheppen. Daarvoor is ook een e-mailadres nodig. Omdat Bellatio ook het thuiswinkel waarborg draagt kunt u ervan uitgaan dat de informatie die u verstrekt ook veilig is. Dit betekent dus dat u met een gerust hart kunt bestellen zonder dat daarmee al uw gegevens op straat komen te liggen of dat u wordt opgelicht.

  Lees hier de reviews van echte klanten van Bellatio. Kun je echt alles kopen in dit online warenhuis? Kun je retourneren? Is er gratis verzending?

  Bellatio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bellatio

  Uw beoordeling