ErvaringenSite

  Ervaringen Belle & June

  Niets is moeilijk dan een huis sfeervol inrichten. Naast meubel op de juiste plek zetten, is de grootste uitdaging vaak om met details een bepaalde sfeer te creëren. Te veel items en het is een overdaad. Te weinig accenten en het huis is te kaal en kil. Woondecoratie is er in vele verschillende smaken en prijsklassen te vinden. De kunst als huisbezitter is het juiste te vinden en met elkaar te combineren. Bij Bell & June bieden ze woondecoratie aan en zeggen zelf een uitgebreid en veelzijdig assortiment te hebben. Maar hoe weet u nou als consument of Belle & June een geschikte partij is om zaken mee te doen? Komen ze hun beloftes na als het gaat om leveringstijden? Zijn de producten die ze leveren kwalitatief goed? Hier op Ervaringensite.be leest u reviews van anderen die u antwoord kunnen geven op deze vragen. Ervaringen en meningen van andere Belgen die u voor zijn gegaan delen informatie op onze site met u waarop een gegronde keuze kunt maken om al dan niet zaken te doen met Bell & June.

  Over Belle & June

  Belle & June is een bedrijf uit de Verenigde Staten en is opgericht in 2011 door Jordana Dalfen. Belle & June verkoopt online artikelen met betrekking tot woondecoratievia een webwinkel. De naam van het bedrijf is afgeleid van haar twee kinderen en komt voort uit de passie voor alle mooie dingen. Het bedrijf vindt het belangrijk dat iedereen huis kan inrichten dat verwelkomend en rustgevend is. In totaal kun je meer dan 7000 artikelen vinden op hun site. Het aanbod loopt van hele kleine subtiele details tot en met complete eettafels. Sinds oprichting heeft Belle & June haar producten naar meer dan 200 verschillende landen verstuurd.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  Producten en diensten Belle & June

  Op de website kun je een aantal productgroepen vinden die het totale aanbod verdeeld en overzichtelijk maakt. De eerste en grootste groep is Decoratie. In deze groep vindt je artikelen als verlichting, spiegels, kleden, kussens en bijvoorbeeld kandelaren. Onder het kopje Meubels vind je tafels, kasten, stoelen en bijvoorbeeld nachtkastjes. Vervolgens hebben ze Serviesgoed waarin producten te vinden zijn waarin alles voor de aankleding van een eettafel onder valt. Voor de Baby en Kinderen kamer hebben ze een aantal artikelen qua aankleding. En als laatste hebben ze een onderverdeling voor Buiten, decoratie voor in de tuin. Je kunt dan denken aan stoelen, kussens en bijzettafeltjes. Op de site van Belle & June bieden ze ook de mogelijkheid om decoratie te zoeken op kleur. Per kleur laat men de artikelen zien met een soortgelijke kleur die dan goed te combineren zouden zijn met de kleurgroep. Tevens laten ze een aantal aanbiedingen en populaire items zien op afzonderlijke pagina’s.

  Ervaringen, mening, review, beoordeling, klachten Bell & June

  Heeft u items van Belle & June in uw huis gebruikt voor decoratie? Heeft u wel eens iemand iets cadeau gedaan via de site van Belle & June? Heeft u in het verleden een item besteld via de site en het daarna weer teruggestuurd? In voorgaande gevallen horen we het graag. Graag willen we u vragen om een review hier achter te laten met daar uw bevindingen. Uw ervaringen en meningen met betrekking tot Bell & June zorgen er voor dat andere consument uw informatie verwerken in verwachtingen wat men van het bedrijf mag hebben. Alles wat u kan delen wordt gewaardeerd, zowel positief als negatief. Dus ook klachten en hoe Belle & June met deze klachten om ging horen we hier graag.

  Belle & June
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Belle & June

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Belle & June een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Belle & June. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Belle & June actief?

  Belle & June is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belle & June gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.