Belle Wholesale

Alle reviews

Belle Wholesale

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Belle Wholesale

Op zoek naar kleurige en sexy kleding voor de dames met een maatje meer of  voor de iets meer wel gevormden onder ons? Niet iedereen heeft tenslotte maat Zero, en gelukkig behoort dat ongezonde modebeeld om zo dun mogelijk te zijn alweer bijna tot het verleden. Een goed gevormd lichaam is het mooiste wat er is, en nu in 2021 krijgen vooral de volle ronde billen en brede heuppartij veel aandacht. En dan hebben we allemaal te danken aan de Kardashians, met name dochter Kim, die met haar grote ronde billen en flamboyante levensstijl eden echte insta beroemdheid wist te worden. Heb jij ook een goed gevuld achterwerk en mooie ronde vormen? Er zijn nu  online fashion shops die speciaal voor deze dames mooie en sexy kleding aanbieden. Zoals bij Belle Wholesale bijvoorbeeld. Wilt u meer weten over deze webwinkel met kleding voor speciale en ietwat afwijkende maten? Lees dan hier de beoordelingen van andere shoppers die u al zijn voorgegaan. Want alleen door het lezen van reviews kunnen we er achter komen of de bestelde producten ook wel voldoen aan de verwachtingen en hoe het zit met de bezorging en betaling.

Over Belle Wholesale
Over het bedrijf Belle Wholesale is niet zoveel bekend. Wat we wel te weten zijn gekomen is dat dit bedrijf in Amerika gevestigd is, en staat geregistreerd als een groothandel. Belle Wholesale is een B2B en B2C platform voor merken, retailers, individuele kopers en groothandels uit de mode-industrie. Ze leveren al 8 jaar groothandel dameskleding, en richten zich voornamelijk op dameskleding, schoenen en andere modeartikelen. De doelgroep zijn zwarte vrouwen, die een hele andere, meer gecurved  body hebben dan de blanken of Aziatische vrouwen. De webshop verkoopt aan Amerika, Europa, Australië, Japan, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië en Zuid-Korea. De bestelde goederen worden met eentracking codeverzonden zodat u altijd weet waar uw bestelling is.

Producten en Diensten van Belle Wholesale
Belle Wholesale is de online verzamelplaats van de nieuwste trends kleding en accessoires, geïnspireerd op de vollere, wereldse vrouw. Er is een groot aanbod aan sexy ondergoed, badkleding, jurkjes, broeken, tops, sportkleding en schoenen voor de vrouw met een maatje meer. De maten van deze toch afwijkende kleding worden helaas niet erg goed verklaart. 

Complimenten, Klachten en Tips over Belle Wholesale
Van sommige internetshops is het moeilijk een beeld te vormen over de kwaliteit en de service van het bedrijf achter de website. Alhoewel het bedrijf met de naam Belle Wholesale een enorm groot en kleurig aanbod lijkt te hebben, is er verder niet veel over het bedrijf achter de website bekend. De bijbehorende facebookpagina geeft ons niet veel vertrouwen, en ook het beeldmateriaal dat op de webshop is geplaatst lijkt op sommige fronten ietwat gemanipuleerd. Heeft u ervaring met deze webshop? Wat vind u van de bestelde producten? Goede kwaliteit? Op tijd geleverd? Wij zijn zeer benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen. Wilt u ook een beoordeling op onze pagina achterlaten? Dat kan natuurlijk ook!