ErvaringenSite

  Ervaringen Belle Wholesale

  Op zoek naar kleurige en sexy kleding voor de dames met een maatje meer of voor de iets meer wel gevormden onder ons? Niet iedereen heeft tenslotte maat Zero, en gelukkig behoort dat ongezonde modebeeld om zo dun mogelijk te zijn alweer bijna tot het verleden. Een goed gevormd lichaam is het mooiste wat er is, en nu in 2021 krijgen vooral de volle ronde billen en brede heuppartij veel aandacht. En dan hebben we allemaal te danken aan de Kardashians, met name dochter Kim, die met haar grote ronde billen en flamboyante levensstijl eden echte insta beroemdheid wist te worden. Heb jij ook een goed gevuld achterwerk en mooie ronde vormen? Er zijn nu online fashion shops die speciaal voor deze dames mooie en sexy kleding aanbieden. Zoals bij Belle Wholesale bijvoorbeeld. Wilt u meer weten over deze webwinkel met kleding voor speciale en ietwat afwijkende maten? Lees dan hier de beoordelingen van andere shoppers die u al zijn voorgegaan. Want alleen door het lezen van reviews kunnen we er achter komen of de bestelde producten ook wel voldoen aan de verwachtingen en hoe het zit met de bezorging en betaling.

  Over Belle Wholesale
  Over het bedrijf Belle Wholesale is niet zoveel bekend. Wat we wel te weten zijn gekomen is dat dit bedrijf in Amerika gevestigd is, en staat geregistreerd als een groothandel. Belle Wholesale is een B2B en B2C platform voor merken, retailers, individuele kopers en groothandels uit de mode-industrie. Ze leveren al 8 jaar groothandel dameskleding, en richten zich voornamelijk op dameskleding, schoenen en andere modeartikelen. De doelgroep zijn zwarte vrouwen, die een hele andere, meer gecurved body hebben dan de blanken of Aziatische vrouwen. De webshop verkoopt aan Amerika, Europa, Australië, Japan, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië en Zuid-Korea. De bestelde goederen worden met eentracking codeverzonden zodat u altijd weet waar uw bestelling is.

  Producten en Diensten van Belle Wholesale
  Belle Wholesale is de online verzamelplaats van de nieuwste trends kleding en accessoires, geïnspireerd op de vollere, wereldse vrouw. Er is een groot aanbod aan sexy ondergoed, badkleding, jurkjes, broeken, tops, sportkleding en schoenen voor de vrouw met een maatje meer. De maten van deze toch afwijkende kleding worden helaas niet erg goed verklaart.

  Complimenten, Klachten en Tips over Belle Wholesale
  Van sommige internetshops is het moeilijk een beeld te vormen over de kwaliteit en de service van het bedrijf achter de website. Alhoewel het bedrijf met de naam Belle Wholesale een enorm groot en kleurig aanbod lijkt te hebben, is er verder niet veel over het bedrijf achter de website bekend. De bijbehorende facebookpagina geeft ons niet veel vertrouwen, en ook het beeldmateriaal dat op de webshop is geplaatst lijkt op sommige fronten ietwat gemanipuleerd. Heeft u ervaring met deze webshop? Wat vind u van de bestelde producten? Goede kwaliteit? Op tijd geleverd? Wij zijn zeer benieuwd naar uw persoonlijke ervaringen. Wilt u ook een beoordeling op onze pagina achterlaten? Dat kan natuurlijk ook!

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Belle Wholesale
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Belle Wholesale

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Belle Wholesale een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Belle Wholesale. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Belle Wholesale actief?

  Belle Wholesale is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belle Wholesale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.