ErvaringenSite

  Ervaringen BelleWholesale

  Wat doe je als je een online shop tegenkomt die gevestigd is aan de andere kant van de wereld? Lokale internetwinkels zijn aan Europese en landelijke regels gebonden dus weet je min of meer wat je te wachten staat. Hoe dat zit met webshops zo ver weg? De enige manier om erachter te komen hoe juist deze online shops gewaardeerd worden is door het aan andere klanten te vragen. Maar hoe doe je dat? Wij bieden je een makkelijke oplossing op die vraag door alle reviews die klanten over online shops schrijven op onze website te publiceren. Zo heb je alle informatie bij de hand en kun je op je gemak bekijken wat klanten over een webshop die je nog niet kent te zeggen hebben. Je komt zo zeker te weten of je er zonder problemen kunt bestellen en je voorkomt op die manier een nare ervaring.

  Over BelleWholesale

  BelleWholesale richt zich al meer dan 8 jaar op de verkoop van damesmode, schoenen en mode-accessoire. Het bedrijf verkoopt aan particulieren, andere bedrijven en groothandels in meer dan 200 landen wereldwijd. De producten worden verstuurd vanuit verschillende magazijnen in de Verenigde Staten die in totaal meer dan 30.000 vierkante meter groot zijn. Over het algemeen duurt de verwerking van een geplaatste bestelling tussen de 3 en 7 werkdagen. Zodra een bestelling verstuurd wordt krijg je als klant een bevestiging en kun je met een Track&Trace code op elk moment zien waar jouw pakketje is. Bezorging naar Europa, in het bijzonder België en Nederland, kan 7 tot 25 werkdagen duren. Voor vragen of producten en leveringen kun je schriftelijk contact opnemen met de klantenservice van de site. Houdt er wel rekening mee dat je jouw vraag of klacht in het Engels moet sturen.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  De producten van BelleWholesale

  Deze online shop verkoopt niet alleen kleding en accessoires voor dames met een normaal postuur ook vrouwen met een extra rondingen die grote maten dragen kunnen hier winkelen. Er zijn uitgebreide categorieën met nieuwe aanbiedingen en populaire artikelen te bekijken net zoals promoties van accessoires zoals zonnebrillen, oorbellen en tassen. Je vindt op deze site producten van bekende merken zoals LilyApparel, ShoesDiva en IsabelRomance. Het bestellen van de producten gaat eenvoudig en je betaling wordt veilig verwerkt aangezien je met creditcard of PayPal af kunt rekenen. De kosten voor het bezorgen worden vermeld op het moment dat je jouw adres opgeeft.

  Reviews over BelleWholesale

  Als online shop die gevestigd is in het buitenland is het voor consumenten extra van belang dat ze weten dat ze hier veilig kunnen winkelen. Daarom is jouw beoordeling als klant over BelleWholesale zo belangrijk. Wil jij ons helpen om andere klanten op hun gemak te stellen? Dit kun je doen door een review over jouw ervaring op onze website te publiceren. Op die manier kunnen wij duidelijk laten zien hoe deze Amerikaanse webshop functioneert en wat de plus- en minpunten zijn waar consumenten rekening mee moeten houden. Alleen zo zij we met elkaar in staat elkaar te helpen veilig te shoppen.

  BelleWholesale
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BelleWholesale

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BelleWholesale een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BelleWholesale. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BelleWholesale actief?

  BelleWholesale is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BelleWholesale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.