ErvaringenSite

  Ervaringen beyondBeanie

  Je kunt iedere willekeurige soort sieraden zoeken, maar je kan ook sieraden uitkiezen waarmee je mensen helpt een betere toekomst op te bouwen. BeyondBenie is één van de bedrijven die armbanden verkoopt om kinderen in nood te helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun armbanden zijn? Hoe lang zullen de sieraden meegaan? Wat voor een materialen zullen er gebruikt worden om de armbanden en andere sieraden te creëren? Zal de opbrengt echt naar de Boliviaanse kinderen in nood gaan? Zal het moeilijk zijn om een armband via de website van beyondBeanie te bestellen en te laten bezorgen? En op wat voor een manier zal de klantenservice van beyondBeanie je kunnen helpen als je armband niet aankomt of er iets anders gebeurd? Deze vragen kunnen alleen worden beantwoord door klanten die al eens bij beyondBeanie hebben geshopt. Lees hun reviews om te ontdekken of beyondBeanie jouw soort merk zou kunnen zijn. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat beyondBeanie echt is.

  Over beyondBeanie

  beyondBeanie is een bedrijf dat sieraden aanbiedt, hoewel ze eigenlijk ook een soort goed doel zijn. Ze verkopen namelijk niet zomaar sieraden. Dit sociale modemerk verkoopt sieraden om op die manier ambachtslieden en kinderen in nood in Bolivia te helpen. Het bedrijf is opgericht door Hector Alvarez en Paty Lucero. Zij hebben beyondBeanie in 2014 opgericht nadat ze een backpack trip door Bolivia hebben gemaakt. Ze zagen de prachtige, kleurrijke texturen maar ook de armoede. Dat is waarom ze hebben besloten wat hulp te gaan bieden. Ze verkopen Boliviaanse producten gemaakt door kinderen en volwassenen in nood. Elk product is gesigneerd door de persoon die het sieraad heeft gemaakt. Maar beyondBeanie geeft er ook iets voor terug. Voor elke beanie die er door beyondBeanie wordt verkocht worden er vijf maaltijden gegeven aan mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Als je besluit om één van hun tassen te kopen heb je daarmee een set schoolspullen geschonken. En als je één van hun armbanden koopt geeft beyondBeanie een kind in nood tandheelkundige zorg. Er zijn verschillende producten die je kunt kopen. Daaronder vallen tassen, beanies voor kunderen, poncho’s, armbanden, hoofdbanden, beanies voor volwassnen, handschoenen, sjaals en nog veel meer.


  Hoe maak je jouw armband van beyondBeanie korter? EIn het Engels, maar het filmpje zelf zegt genoeg.

  Diensten van beyondBeanie

  Je kunt gemakkelijk een tas of beanie bestellen via hun website. Het is ook mogelijk om toe te treden tot hun maandelijkse club. Dar betekent dat je 4 exclusieve armbanden per maand zult ontvangen. Al deze armbanden steunen weer een ander doel. Je kunt wanneer dan ook een abonnement nemen en ze zullen geen verzendkosten rekenen. De bezorgservice zal de armbanden helemaal gratis bezorgen. Er is ook een beyondBeanie klantenservice om je te assisteren wanneer je dan ook maar hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor beyondBeanie

  Heb je ook een armband of ander product bij beyondBeanie besteld? Dan willen wij heel graag weten wat jouw ervaring met deze shop nou echt is. Wat vind je van de kwaliteit van hun handgemaakte armbanden? Hoe snekl heeft de bezorgservice van beyondBeanie jouw nieuwe beanie bezorgd? Gebruiken ze alle opbrengst voor mensen in nood? En hoe reageerde de klantenservice van beyondBeanie toen je tas nooit aankwam? Laat een beyondBeanie review achter en laat ons weten hoe jij echt over beyondBeanie denkt.

  beyondBeanie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over beyondBeanie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is beyondBeanie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over beyondBeanie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is beyondBeanie actief?

  beyondBeanie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Goede doelen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van beyondBeanie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.