ErvaringenSite

  Ervaringen Bijou Gio Design

  Op zoek naar leuke juwelen of wil je zelf een juweel maken? Kijk eens bij Bijou Gio Design! Wat klanten vinden van Bijou Gio Design, hun aanbod en service lees je hier op ErvaringenSite!

  Over Bijou Gio Design

  Bijou Gio Design werd opgericht in 2005 door ontwerpster Ketleen Iroredjo en biedt exclusieve handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit aan. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en verzendt haar sieraden over de hele wereld. Kijk op de website voor alle verzendingskosten.

  Bijou Gio Design is een online webwinkel waar je verschillende soorten sieraden vindt. Bijou Gio Design wil tijdloze exclusieve handgemaakte sieraden aanbieden van hoge kwaliteit met Swarovski elementen. In al haar sieraden gebruikt het bedrijf Swarovski Elements, het premium merk voor de mooiste kristal elementen gemaakt door Swarovski. Swarovski Elements zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, effecten, vormen en maten.


  Ontdek de collecties van Bijou Gio Design

  Diensten van Bijou Gio Design

  Bij Bijou Gio Design vind je heel wat verschillende handgemaakte sieraden. Bijou Gio Design biedt ook sieradenmaterialen aan voor beginners, hobbyisten en professionals. Je vindt er onder ander Swarovski Elements, kralen, basismaterialen, hangers & bedels, textiel, schelpen, cadeauverpakkingen, zelfmaakpakketten om zelf je sieraden te maken, kastjes voor Swarovski stenen en nog veel meer. Bijou Gio Design heeft een sectie met allerlei interessante aanbiedingen en een categorie 'Woonaccessoires en decoratie artikelen' waar je accessoires en decoratie vindt voor je woning in landelijke, romantische, nostalgische en eigentijdse stijlen.

  Klachten of vragen over Bijou Gio Design

  Heb je vragen of een klacht over Bijou Gio Design? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Bijou Gio Design? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Bijou Gio Design. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Bijou Gio Design? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Bijou Gio Design
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bijou Gio Design

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bijou Gio Design een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bijou Gio Design. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bijou Gio Design actief?

  Bijou Gio Design is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bijou Gio Design gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.