ErvaringenSite

  Ervaringen Björn Borg

  Wat vinden anderen van dit bedrijf? Ontdek het allemaal op onze site! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op ErvaringenSite kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees eerst meer op onze site wat anderen van dit bedrijf vinden.

  Over Björn Borg

  Het bedrijf is natuurlijk bekend geworden met het mannen ondergoed. Tegenwoordig is er echter veel meer. Er is ondergoed voor kinderen en ook voor vrouwen. Daarnaast is er nachtkleding, sokken en ook zwemkleding. Er is een uitgebreid aanbod van kleren en zaken waar je van kunt genieten. Het is natuurlijk geweldig om hier volop van te genieten. Nog steeds is het mannen ondergoed trouwens goed voor 80 procent van de omzet en de rest voor de overige 20 procent.

  De kleren worden verkocht in onafhankelijke kledingzaken en winkels. Ook online worden ze volop verkocht. Het bedrijf is in handen van de Björn Borg Group. Het bedrijf is actief in vele landen, waaronder België, Zweden, België, Noorwegen en ook Engeland.

  Het bedrijf heet natuurlijk een sterke binding met de sport en ook zeer kleurrijke designs. Het is mooi om ze te zien. In 2014 is het bedrijf met haar hoofdkantoor naar Stockholm gegaan.

  Sinds kort maken ze ook schoenen bij het bedrijf. Ze worden in meer dan 20 landen aangeboden in Europa. Engeland en Duitsland zijn hiervoor de belangrijkste markten. Daarnaast zijn er ook tassen. Ze maken mooie handtassen en ook gym tassen, portemonnees en riemen. Tevens is er nu ook een brillen sectie. Het is mooi om te zien allemaal.

  De geuren van Björn Borg zijn trouwens ook uitmuntend. Ze zijn er voor de mannen en de vrouwen en ze bieden volop mogelijkheden om volop van te genieten.

  Bjorn Borg vs John McEnroe | The 1980 tie-break in full

  Diensten van Björn Borg

  De winkels en online shop bieden uitstekende producten aan in de volgende segmenten:
  • Heren
  • Dames
  • Kinderen

  Klachten, tips en complimenten over Björn Borg

  Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je gerust contact opnemen met Björn Borg. Het is mooi en heerlijk om te zien welke verschillende manieren er zijn om contact met ze op te nemen. Een klacht oplossen gebeurt snel en vakkundig. Natuurlijk allemaal binnen alle redelijkheid en billijkheid.

  Heb jij ervaring met Björn Borg?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Björn Borg; een bekend merk. Maar zijn ze ook zo goed als ze beweren? Wat vinden anderen van Bjorn? Lees ervaringen en kom daar achter. Lees reviews en beoordelingen bij ErvaringenSite!

  Björn Borg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Björn Borg

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Björn Borg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Björn Borg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Björn Borg actief?

  Björn Borg is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Björn Borg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.