ErvaringenSite

  Ervaringen Blinkist

  Ben je gek op weetjes en het snel vergaren van kennis, dan ben je misschien lid van Blinkist. We willen dan ook heel graag horen wat jouw ervaring is met dit kennisplatform en of je deze aanraad aan anderen. Mocht je nog twijfelen of je lid wil worden van dit online platform blijf dan lezen om te ontdekken wat de ervaring is van anderen.

  Blinkist is een online platform waarop je korte 15 minuten durende podcasts kunt vinden over uiteenlopende non-fictie onderwerpen.

  Kun je ons vertellen wat jouw ervaring is met dit platform zodat anderen aan de hand van die informatie een goede keuze kunnen maken. Dit platform is nog niet bij iedereen bekend waardoor jouw ervaring extra waardevol is. Vertel ons hoe het platform werkt en of de podcast nuttig, actueel en interessant zijn. We horen jouw ervaring graag.

  Over Blinkist
  Blinkist is een bedrijf dat in 2012 is opgezet als een gek experiment van vier vrienden om mensen te voorzien van non-fictie informatie in korte pakkende podcast van maximaal 15 minuten. Het team bestaat uit een groep lezers, schrijvers, ontwikkelaars, ontwerpers en planners die alle non-fictie boeken in podcast gieten voor mensen die het druk hebben.

  Volgens Blinkist hebben veel mensen het tegenwoordig te druk om zich echt te verdiepen in bepaalde onderwerpen. Ondanks dat men weinig tijd heeft willen mensen wel dingen leren. Daarom hebben ze besloten om interessante non-fictie onderwerpen in 15 minuten durende podcasts te gieten. Blinkist zegt dat je nu tijdens het afwassen, strijken of douchen waardevolle dingen kunt leren.

  Naar eigen zeggen zijn ze niet geïnteresseerd in algoritmes, maar wel in mensen en hun werk. De podcast makers gaan met schrijvers van non-fictie om de tafel zitten om samen te kijken welke onderwerpen interessant zijn. Ondertussen hebben ze meer dan 4500 boeken veranderd in korte podcasts en tekst over een uiteenlopend aantal onderwerpen.

  Producten en diensten van Blinkist
  Als lid van Blinkist heb je toegang tot zogenaamde ‘Blinks’. Dit zijn 15 minuten durende podcasts of teksten die snel de kern van non-fictie boeken weergeven. Het gaat hierbij om boeken over onder andere carrière en succes, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, cultuur, opvoeden, natuur, seksualiteit en voeding. Je vindt op de website bijvoorbeeld de blink van het boek ‘The 7 Habits of Highly Effective People’ van Stephen R, Covey, en ‘The 5 AM club’ van Robin Sharma. Bij alleBlinks kun je zien hoe lang het duurt om de tekst te lezen en of het artikel beschikbaar is als podcast.

  NAast het maken van korte samenvattingen van non-fictie boeken maken ze ook Shortcasts. Dit zijn korte podcast over de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen in bekende en veel geluisterde podcast.

  Ervaringen, klachten en tips over Blinkist
  We zijn heel benieuwd of jij ons meer kunt vertellen over Blinkist door een review te plaatsen op deze pagina. We zijn niet alleen benieuwd of je de podcasts interessant vindt, maar ook of het makkelijk is om met het bedrijf te communiceren. Is het bijvoorbeeld makkelijk om een abonnement af te sluiten, te wijzigen, en op te zeggen? Jouw antwoord op deze vragen kan veel twijfels bij mogelijke nieuwe leden wegnemen.

  How I Made My Online Store FREE In 2021 (DONT USE SHOPIFY OR WIX!)

  Blinkist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blinkist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Blinkist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Blinkist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blinkist actief?

  Blinkist is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blinkist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.