ErvaringenSite

  Ervaringen Bloembollenshop

  Een mooie tuin vol lekker geurende bloemen in verschillende kleuren, daar word je meteen vrolijk van! Wil je ook een tuin vol bloemen die gewoon eider jaar terug bovenkomen? Dan moet je bij Bloembollenshop zijn! Je vindt er een groot aanbod bloembollen en zaadjes. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van bloembollenshop lees je op deze pagina.

  Over Bloembollenshop

  Bloembollenshop is de online winkel van Vplant BVBA. Je kan er zaadjes, bloembollen en mengsels van planten kopen. Bloembollenshop werkt samen met een gerenommeerde leverancier die al sinds 1975 werkt met bloembollen. Bloembollenshop werkt niet met voorverpakte zakjes maar maakt elke bestelling apart klaar met het aantal bloembollen die de klant bestelde. Bloembollenshop werkt enkel met de dikst leverbare maten van bloembollen want dikkere bollen zorgen voor mooiere en stevigere bloemen.


  Van waar komen die bloembollen nu juist? Ontdek he thier!

  Diensten van Bloembollenshop

  Bij Bloembollenshop kan je terecht voor dikke bloembollen maar ook voor andere producten. In hun assortiment vind je voorjaarsbloembollen, najaarsbloembollen, zaden voor bloemen maar ook zaden voor je moestuin. Je vindt er ook altijd enkele artikelen met korting. Onder voorjaarsbloembollen vindt je planten zoals de begonia, dahlia, lelie, cosmos meiklokjes, gladiolen, … Onder de najaarsbloembollen vind je tulpen, narcissen, anemonen, muscari en nog heel veel andere. Je bestelling wordt in België en Nederland gratis bezorgd vanaf 50 euro. In de periode september - oktober kan het soms langer duren vooraleer je je bestelling krijgt omdat dit een drukke periode is voor bloembollen. je bestelling wordt binnen maximum 7 werkdagen bij je bezorgd.

  Vragen of klachten voor Bloembollenshop

  Heb je vragen of een klacht over Bloembollenshop? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail. Bloembollenshop heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Bloembollenshop? Hoe verliep de service? Heb je er mooie bloembollen kunnen bestellen? Hoe is de kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Bloembollenshop. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om bloembollen van Bloembollenshop te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Bloembollenshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bloembollenshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bloembollenshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bloembollenshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bloembollenshop actief?

  Bloembollenshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bloembollenshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.