ErvaringenSite

  Ervaringen Blokjesstore

  Uren bezig zijn om dingen te maken met Lego blokjes en dan nog eens uren plezier beleven met het spelen ermee en verhalen te verzinnen, dat herkennen we bijna allemaal wel. Wil je je kinderen of kleinkinderen uren speelplezier geven? Dan ben je bij Blokjesstore van Fun aan het juiste adres.
  Wat klanten vinden van de kwaliteit en service van Blokjesstore lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Blokjesstore

  Blokjesstore is een onderdeel van FUN en Fundoo. Je kan bij hen terecht in de Fundoo en FUN winkels over heel België maar online kan je ook heel gemakkelijk hun assortiment uitspitten. Je vindt er een groot aanbod Lego bouwsets voor jongens en meisjes in heel veel verschillende thema's. Je vindt er bouwsetsvoor alle leeftijden vanaf 1,5 jaar. Op Blokjesstore vindt je ook gemakkelijk bouwsets die niet zo snel te vinden zijn in de gewone winkel. Alle sets van de verschillende Lego series kan je hier ook vinden zoals die van Lego Friends, Star Wars, Lego City, LegoMinecraft, Lego Ninjago, Lego Creator, Lego Artchitecture en nog veel meer.


  Een van de nieuwste producten van Lego! 

  Diensten van Blokjesstore

  Bij Blokjesstore kan je terecht voor heel wat Lego bouwsets, zo kan je je verzameling helemaal uitbreiden en uren speelplezier beleven! Je vindt er een breed aanbod zodat je zeker je smaak vindt binnen je budget. Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro, je hebt 365 dagen de mogelijkheid om gratis te retourneren. Je kan alles ook bekijken in één van de winkels van Fun.

  Vragen of klachten voor Blokjesstore

  Heb je vragen of een klacht over Blokjesstore? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, e-mail en de online chat op de website. Blokjesstore heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Blokjesstore? Hoe verliep de service? Is de bouwset net zoals je verwachtte? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Blokjesstore. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om één van de producten Blokjesstore aan te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Blokjesstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blokjesstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Blokjesstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Blokjesstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Blokjesstore actief?

  Blokjesstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokjesstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.