ErvaringenSite

  Ervaringen BlueFin

  Hoe gaan online shops die buiten Europa gevestigd zijn met internationale klanten om? Worden producten zo snel geleverd zoals de aanbieders vermelden? Zijn buitenlandse online shops betrouwbaar? Door reviews van andere klanten op onze website te lezen krijg je een duidelijk overzicht over wat je te wachten staat. Zij schrijven uitgebreid over hun ervaringen en de positieve en negatieve kanten van het online winkelen. Zo kun je de diverse webwinkels makkelijk met elkaar vergelijken. Op die manier weet je spoedig welke webshops de beste service en kwaliteit te bieden hebben zodat je met een gerust hart kunt shoppen.

  Over BlueFin

  BlueFin SUP uit het Engelse West Yorkshire bestaat inmiddels bijna tien jaar en is ontstaan uit liefde voor de zee en sport. Het bedrijf creëert en levert sinds de oprichting opblaasbare supboards voor alle leden van het gezin. Wil je weten hoe je antwoord krijgt op vragen over producten of bestellingen van BlueFin? Je kunt daarvoor de rubriek met meest gestelde vragen lezen of de klantenservice van de site contacteren. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Hoeveel garantie krijg je op de producten van BlueFin? Op de meeste producten zoals peddels, vinnen en pompen heb je een jaar garantie. De boards die er verkocht worden hebben een garantieperiode van 5 jaar garantie. Weet je hoe je producten kunt bestellen en betalen bij BlueFin? Deze aanbieder biedt bekende betaalmethodes zoals PayPal en creditcard zodat je veilig kunt afrekenen.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van BlueFin

  Bij BlueFin kun je SUP boarden in diverse maten en modellen bestellen. Het instapmodel is geschikt voor een volwassene en een kind terwijl het grootste model geschikt is om tot 10 personen te dragen. Daartussen zijn er vele andere modellen verkrijgbaar. Daarnaast verkoopt BlueFin accessoires zoals pompen, peddels en vinnen. De producten die je bij deze online shop bestelt worden onder normale omstandigheden binnen 7 dagen naar België en Nederland geleverd. Wil je meer weten over wat suppen is en waar je dat het beste kunt doen? Lees dan de blogs op de site van BlueFin, je vindt er tips over producten en de mooiste plekken.

  Reviews over BlueFin

  Heb jij al producten bij deze online shop gekocht? Wat is jouw mening over deze producten, de service en de betrouwbaarheid van BlueFin? Laat anderen weten welke ervaring jij met deze webshop hebt en plaats een review op onze website. Waarom zou je een review over BlueFin schrijven? Omdat je op die manier andere consumenten op de hoogte brengt van de manier van werken van dit bedrijf. Je geeft klanten die deze winkel nog niet kennen de informatie waar ze juist naar op zoek zijn. Per slot van rekening heeft iedereen het recht om te weten hoe online shops met klanten omgaan en dat is dus ook voor BlueFin het geval. Komt de kwaliteit van de producten overeen met de foto's en beschrijvingen op de site? Hoe wordt er met je omgegaan als je een klacht of vraag hebt? Hoe snel worden bestellingen nu eigenlijk echt geleverd? Het zijn allemaal vragen waar jij met jouw beoordeling antwoord op kunt geven.

  BlueFin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BlueFin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BlueFin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BlueFin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BlueFin actief?

  BlueFin is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BlueFin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.