Bob Ore

Alle reviews

Bob Ore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Bob Ore

Casual, chique, groot, klein, elke vrouw heeft er wel meerdere van. Tassen zijn bijna onmisbaar als een vrouw uit huis gaat. Ze kunnen gebruikt worden voor de mode, denk maar aan een leuke tas die jouw outfit compleet maakt. Daarnaast kunnen ze ook heel bruikbaar zijn, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen.

Hoewel er vele verschillende soorten tassen te koop zijn, kiest een vrouw toch altijd een tas die past bij haar als persoon of eentje die geschikt is voor een speciale gelegenheid. Tassen worden gemaakt in verschillende vormen, van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Zo is Bob Ore een van de bedrijven die voornamelijk lederen tassen verkoopt. Ben je op zoek naar een tas, maar heb je nog geen beeld van de bedrijven waarvoor je zou kunnen kiezen? Bekijk dan de reviews van klanten, zodat jouw keuze gemakkelijker te maken is.

Over Bob Ore
Bob Ore is een boetiek gevestigd in Beverly Hills. De brand is vernoemd naar de oprichter Bob, een veelzijdige man, van modeontwerper, culinair, filosoof tot poëet. Bob Ore is gespecialiseerd in het handmatig maken en ontwerpen van diverse lederen tassen voor dames. Zij menen als doel te hebben om elke klant een plezierige en bevredigende ervaring te bezorgen.

Producten en diensten van Bob Ore  
In de shop van Bob Ore zijn er verschillende tassen te verkrijgen. Zo is de collectie tassen op hun website gesorteerd naar chique, elegant en casual. Verder wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen soorten tassen, zoals de schoudertas, tassen met een handvat, de rugtassen en de crossbody tassen. Klanten kunnen hun gewenste tas sorteren naar kleur en naar prijsklasse.

Van elke tas wordt er ook een omschrijving gegeven. Het materiaal waarvan het gemaakt is, het materiaal van de voering, binnenzak, de afmeting, maar ook de bruikbaarheid worden vermeld. Een voorbeeld hiervan is de schoudertas, gemaakt van echt leer die geschikt is voor het werk, om te winkelen en ander dagelijks gebruik zowel in de lente als in de zomer.

Het bedrijf helpt haar klanten zodanig met het onderhouden van de tassen, dat zij er zo lang mogelijk van kunnen genieten. De tassen mogen niet vochtig worden en mogen ook niet in contact komen met stoffen zoals olie, parfum en cosmetica. Dit omdat het gemaakt is van onder andere eiwit. Ook moet het op een koele en droge plaats bewaard worden en moet men voorkomen dat er harde en scherpe voorwerpen tegen de tassen aankomen, omdat deze zodoende krassen kunnen krijgen.

Complimenten, klachten en tips voor Bob Ore    
Ben je klant van Bob Ore? Of heb je de winkel reeds bezocht? Geef in een review dan aan anderen door wat je vond van de tassen. Is de kwaliteit inderdaad zo goed als men het omschrijft? Gebruiken ze echt leer of is het kunstleer? Hoe praktisch zijn de crossbody- en schoudertassen daadwerkelijk?
Maar sterker nog, heb je ooit een klacht moeten indienen of een vraag moeten stellen, waarvan jouw ervaring zou kunnen bijdragen aan het beeld van een andere klant? Vertel dit dan via de ErvaringenSite.