ErvaringenSite

  Ervaringen Böttger

  Ben je op zoek naar een stoffenwinkel? Wellicht is Böttger een mooie uitkomst voor je. Lees via ErvaringenSite wat de objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen zijn.

  Wat is Böttger?

  Böttger Stoffen en Fournituren is een stoffenwinkel. Het bedrijf is opgericht in 1932. Het bedrijf stelt een toonaangevende stoffenwinkel te zijn. Böttger is gelegen in de kop van Noord-Holland. Het bedrijf biedt klanten een ruime collectie stoffen. De stoffen die verkocht worden richten zich voornamelijk op dames-, bruids- en gelegenheidsmode. Het bedrijf stelt kwalitatief goede stoffen te leveren. Deze worden volgens het bedrijf tegen een redelijke prijs verkocht.

  In de webwinkel van Böttger Stoffen en Fournituren worden meer dan 1000 verschillende stoffen verkocht. Er worden iedere week nieuw modestoffen aan het assortiment toegevoegd. Op het moment van schrijven is het voor consumenten mogelijk om stoffen te kopen zoals nieuwe stoffen, Italiaanse stoffen, couture zijde stoffen, wollen gabardine stoffen, punta di roma stoffen, wolvilt stoffen, imitatiebont stoffen en gewatteerde stoffen. Je kunt deze stoffen onder andere gebruiken voor jurken, shirts, broeken, rokken, jasjes, kinderkleding en voeren. Op het gebied van fournituren onder andere garen, ritsen, naaimachine naalden en biasband. Mocht je artikelen op het gebied van naaipatronen willen kopen kun je denken aan dames jurken patronen, dames tops patronen en butterick patronen.

  HUGE ONLINE SHOPPING :QUARANTINE EDITION

  Betaalinformatie, verzendkosten en leverinformatie

  Consumenten kunnen bij Böttger op diverse betalen. Betaalmethoden die worden aangegeven zijn iDEAL, Creditcard, Paypal en SOFORT Banking. Voor bestellingen in België tot € 20,- worden er € 5,- in rekening gebracht voor de administratie- en verzendkosten. In Duitsland en België zijn de administratie- en verzendkosten € 5,- bij een bestelling tot € 20,-. Voor alle kosten met betrekkingen tot verzendingen in de diverse landen verwijzen we je naar de website van Böttger. Daar staat alles keurig aangegeven.

  In eerste instantie worden bestellingen via PostNL verstuurd. Dan moet de bestelling wel door de brievenbus passen. Als de verzending niet door de brievenbus past dan zal de bestelling via DPD worden verzonden. Spullen die besteld zijn kunnen ook afgehaald worden in de winkel. Het bedrijf stelt ernaar te streven een bestelling binnen twee dagen te versturen. Bij afwijking word je per e-mail op de hoogte gebracht. Er gelden specifieke regels met betrekking tot de verzendkosten. Bestellingen die in België bezorgd moeten worden zijn gratis vanaf een bestelling van € 20,-.

  Klachten, retourneringen en herroepingsrecht

  Er staat op de website geen echte procedure met betrekking tot klachten en retourneringen beschreven. Bij klachten en retourneringen worden consumenten vriendelijk verzocht om contact op te nemen. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 072-5113956. Er kan eveneens contact gezocht worden via het online contactformulier. Deze is benaderbaar via de website van het stoffenbedrijf.

  In de algemene voorwaarden staan de regels met betrekking tot het herroepingsrecht beschreven. Daar staat onder andere in beschreven dat consumenten verplicht zijn producten direct na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Er wordt ook in aangegeven welke uitzonderingen er betrekking hebben op het herroepingsrecht. Het is altijd verstandig de gehele procedure even op je gemak door te lezen.

  Wat zijn de klantervaringen bij Böttger?

  Ben jij al klant bij Böttger? Dan zijn we zeer benieuwd naar je ervaringen bij dit bedrijf. Was je tevreden over de service die door het bedrijf is verleend? Welke stoffen heb je bij Böttger besteld? Ben je tevreden over de kwaliteit van de stoffen? Is dit een bedrijf waar jij in de toekomst vaker stoffen gaat kopen? Raad je andere mensen aan om hier stoffen te kopen. Deel je mening hier op deze pagina van ErvaringenSite. Jouw mening is ontzettend belangrijk. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Böttger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Böttger

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Böttger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Böttger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Böttger actief?

  Böttger is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Böttger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.