ErvaringenSite

  Ervaringen Bolas

  Ondergoed moet prettig dragen, van de juiste materialen gemaakt zijn en vooral niet afzakken tijdens het gebruik. De online shops die ondergoed verkopen proberen je met mooie kreten en slogans te overtuigen dat elk van hen de bete kwaliteit verkoopt, maar degenen die daar echt iets over kunnen zeggen zijn de klanten. Zij publiceren hun ervaringen in reviews die zij op onze website plaatsen. Dat doen zij zodat nieuwe klanten zoals jij te zien krijgen hoe het met de kwaliteit en service van al die online shops gesteld staat. Door op je gemak te lezen wat consumenten te zeggen hebben kom je snel en direct te weten of een webshop wel betrouwbaar is en goede producten verkoopt. Maak er gebruik van en bespaar jezelf op deze manier een vervelende ervaring of miskoop.

  Over Bolas

  Bolas is een online shop die ondergoed voor mannen verkoopt. Het bedrijf is gevestigd in Hoogezand, Nederland en van daaruit worden alle bestellingen naar klanten in Europa en ver daarbuiten verstuurd. De producten die je op werkdagen voor 15.00 uur besteld worden nog dezelfde dag gratis verzonden als de waarde van je bestelling hoger is dan €35. Om het klanten makkelijk te maken worden er diverse veilige betaalmethodes geboden zoals PayPal, creditcard en Klarna. Mocht je na ontvangst van een bestelling toch niet blij zijn en de producten terug willen sturen dan heb je 14 dagen de tijd om dat bij Bolas te melden. Je krijgt dan zonder vragen het aankoopbedrag minus de transportkosten terug. Bolas is aangesloten bij het Webwinkelkeur Keurmerk.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  De producten van Bolas

  De online shop van Bolas biedt mannen diverse modellen comfortabel ondergoed. De aangeboden producten op de site worden op duurzame wijze geproduceerd en daarbij wordt gebruik gemaakt van materialen zoals katoen en Elastaan. De broeken zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Je kunt ze in diverse kleuren bestellen waaronder zwart, marineblauw, rood, grijs en lichtblauw. Door de hoge kwaliteitsstandaard die Bolas nastreeft zijn de onderbroeken op ieder moment van de dag te dragen, zowel overdag tijdens het werk als 's middags tijdens het sporten of 's avonds tijdens het uitgaan. Klanten die op de hoogte willen blijven van aanbiedingen kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Bolas.

  Reviews over Bolas

  Draag jij de onderbroeken van Bolas? Geef dan jouw eerlijke mening over de kwaliteit van de stof én van de service die je ontving. Je kunt dit doen door erover te schrijven in een review die je op onze website kunt plaatsen. Zo help je klanten die deze producten nog niet kennen aan de juiste informatie om goed doordacht te kunnen beslissen of Bolas ook voor hen weggelegd is. Schrijf over alles wat jij belangrijk vindt en waarvan je denkt dat consumenten dat willen weten. Zo kun je in jouw beoordeling ingaan op de levertijden, de vriendelijkheid van de medewerkers, de afhandeling van klachten en meer van dat soort onderwerpen. Hoe duidelijker je jouw ervaring omschrijft hoe beter wij kunnen laten zien hoe het gesteld staat met de werkwijze van deze online shop.

  Bolas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bolas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bolas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bolas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bolas actief?

  Bolas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bolas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.