Bookblock

Alle reviews

Bookblock

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Bookblock

Wil je weten wat voor ervaring anderen hebben met de online cadeauwinkel Bookblock uit het Verenigd Koninkrijk dan ben je hier aan het juiste adres. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over dit bedrijf. Vertel ons of je er een positieve of negatieve ervaring mee hebt gehad. Je leest het allemaal in de reviews van echte klanten van het bedrijf. 

Bookblock is een online cadeauwinkel waar je cadeaus en cadeauboxen kunt bestellen voor vrienden, familie of zakenrelaties. Je kunt alle cadeaus personaliseren en cadeauboxen zelf samenstellen. 

Heb jij wel eens iets gekocht bij deze winkel dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen in een review. Die ervaring kan anderen helpen om een goed beeld te vormen van de service en diensten van dit bedrijf. Jouw ervaring is veel belangrijker dan mooie teksten op internet, want de ervaring van echte klanten is objectief. 

Over Bookblock 
Bookblock is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk waar ze zelf hun eigen cadeaus ontwerpen zodat hun klanten een online cadeau kunnen bestellen. Het bedrijf zegt dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo gebruiken ze alleen papier dat gerecycled is en het FSC-keurmerk heeft. Niet alleen de verpakkingen worden hiervan gemaakt maar ook de meeste producten zelf. 

Eetbare producten zoals chocolade worden zoveel mogelijk Fair trade ingekocht via lokale partners die goed op de hoogte zijn van de oorsprong van de producten. De Butterscotch fudge komt bijvoorbeeld uit Cotswold en de handgemaakte chocolade uit Yorkshire. 

Bookblock wil ook vegan klanten helpen om een online cadeau te kopen, speciaal daarvoor hebben ze een aparte lijn ontwikkeld om te garanderen dat alle producten in die lijn eco en vegan zijn.  Zo hoef je niet te ver te zoeken voor een duurzaam en diervriendelijk cadeau.

Producten en diensten van Bookblock 
Bookblock is een online cadeauwinkel waar je zelf cadeaus kunt laten personaliseren en cadeauboxen kunt samenstellen. Je kunt onder andere kiezen voor kaarten, boeketten en het versturen van flessen champagne. Je kunt zelf bepalen welke cadeaus je in een pakket stopt, ze zullen in een cadeauverpakking verstuurd worden. 

Je kunt bij Bookblock verschillende abonnementen afsluiten onder andere op het versturen van wenskaarten. Zodra je een abonnement hebt kun je onbeperkt kaarten versturen. Het enige dat je betaald is de verzendkosten voor elke kaart. 

Je kunt ook gepersonaliseerde online cadeaus maken. Laat bijvoorbeeld een puzzel maken of cadeautjes om na een bruiloft mee te geven aan de gasten. Bedrijven kunnen Bookblock gebruiken om hun corporate cadeaus samen te stellen. Zo kunnen ze pakketten maken in grote hoeveelheden of een website opstellen waar mensen zelf hun cadeaus kunnen samenstellen. 

Ervaringen, klachten en tips over Bookblock 
We willen je nogmaals vragen om in een review jouw ervaring met ons te delen op deze pagina. We vragen ons bijvoorbeeld af wat jouw ervaring is met de ontvangen cadeaus, was het wat je ervan had verwacht, en waarom we of niet? Jouw verhaal is heel waardevol voor mensen die nog twijfelen om een cadeau te bestellen bij deze winkel. Deel je ervaring en help een ander.