ErvaringenSite

  Ervaringen BookSpot

  Interesse in het aanbod van Bookspot, maar ben je benieuwd naar de meningen en ervaringen van de consumenten voor je? Hier lees je hun reviews en beoordelingen. Wil je straks ook de lezers na jou helpen, informeren en adviseren? Schrijf dan gerust een recensie.

  Ooit genoeg leesvoer?

  Het antwoord daarop is uiteraard ‘nee.’ Je kunt het oplossen door lid te worden van de plaatselijke bieb, of zelf een bibliotheek aan te leggen. Gewoon, heerlijk rustig in een kamer met een slot op de deur. Je even verliezen in een wereld van fantasie of kennis. Een moment, waarop je de tijd mag vergeten en je enkel uit je trance komt om thee te zetten.

  Verhaaltjes voorlezen voor het slapengaan hoort voor veel kleine kinderen bij het bedritueel

  Voorkeur

  Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur om even lekker de tijd weg te lezen. De een houdt van literatuur, de andere van lectuur. Vaak eindig je ergens bij een combinatie. Even ontspannen met een boek kan dus op vele manieren. De ene roman die je altijd nog had willen lezen, die spannende thriller die je op het puntje van je stoel houdt, de fantasy novel die je meevoert naar andere werelden, de interessante naslag over jouw passie, en ga zo maar door. Maar hoe je het ook went of keert, lezen is een fijne bezigheid. Je kunt er ook niet vroeg genoeg mee beginnen en met al die kinderboeken, is dat ook geen enkel probleem. Veel kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden. Lezen is ook een idee als je verder niet op vakantie gaat en genietend in de tuin of op het balkon de vakantie viert. Scheelt nog inpakken ook. Niet dat er veel in te pakken valt met een e-reader of eBook.  Nuttige boeken

  Niet dat wegdromen en ontspannen niet nuttig is. In tegendeel zelfs. Maar sommige boeken heb je nu eenmaal niet in de boekenkast staan, omdat je van voor tot achter leest. Denk bijvoorbeeld aan non-fictie boeken zoals handleidingen, over reizen, tuinieren, naslag, geschiedenis, politiek, kookboeken, hobbyboeken, enzovoort. Dit zijn boeken die je doorgaans alleen openslaat als je ze nodig hebt. Je pakt eruit wat je op dat moment nodig hebt. Sommige onderwerpen, zoals psychologie, opvoeding, persoonlijke groei en voeding zul je wellicht wel helemaal lezen, vanwege de context waarin iets geplaatst wordt.

  Bookspot

  Dit is een van de online boekwinkels die ons land rijk is. Je kunt hier terecht voor zowel Belgische als Engelstalige boeken. Naast de gewone paperback, hardcover versies, en Dwarsliggers, verkoopt deze webshop ook eBooks en hebben ze een Sale. Ook is het mogelijk om een cadeaukaart te kopen.

  Recensies voor en door leeslustige consumenten

  Verdient deze boekenwebwinkel een literatuurprijs, boekentip of kan hij rechtsstreeks doorverwezen worden naar de papierbak? Hoe is de levering verlopen? Is de klantenservice klantvriendelijk en oplossingsgericht? Accepteren ze retouren? Weet jij het antwoord op deze en vele andere vragen? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening en beoordeling. Daarmee help je toekomstige klanten bij het maken van een keuze.

  BookSpot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boek "you're a badass"

  Ik bestelde dit boek en er kwam een gratis boekje erbij. Dit vond ik fijn. De levering duurde iets langer dan normaal maar dit lieten ze weten en ik vond het niet erg. Heel tevreden over deze website! Was eerst wat bang maar ik zal hier zeker nog op bestellen.

  Door: Jessica Wauters27-03-2020
  Jacqueline14-11-2020

  Boek besteld op 6 oktober nog niet gekregen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Cd

  - super snelle levering
  - prima verpakt
  - heel sterke prijs (mijn artikel was goedkoper dan op andere site’s)

  Door: Jym 10-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boek

  Dinsdagavond boek besteld en donderdagmiddag al perfect geleverd. Een aanrader

  Door: Emmy Lingier20-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Les geven met de tarot

  Als ik woensdag 18 november mijn boek nog niet heb wil ik mijn geld terug
  Ik wacht geen week meer,wat van mij is wil ik hebben ofwel de boek of mijn geld
  Jacqueline

  Door: Jacqueline14-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Marc de Hond licht in de tunnel

  Geen gratis boek bij bestelling.
  Slap antwoord gratis op is op dit is een lokkertje.
  Levering langer dan was opgegeven.
  Dit was de eerste en laatste bestelling doordat ze niet leveren zoals afgesproken, een onder de maat bedrijf,
  Jammer

  Door: Looijen 30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  the divine comedy

  boek besteld op 21 april, stond bij 3-5 werkdagen om te verzenden, na een week kreeg ik te horen dat het nog 2 dagen ging duren, na nog een week kreeg ik te horen dat het 1 week extra ging duren. ondertussen stond bij mijn bestelling "levertijd onbekend". gebeld om mijn geld terug te vragen en bestelling te annuleren, nu weer een week later na mijn telefoontje opnieuw moeten bellen omdat ik mijn geld nog steeds niet terug heb. doe jezelf een plezier en bespaar jezelf veel moeiten en bestel hier niet

  Door: jente vandormael14-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over BookSpot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BookSpot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over BookSpot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BookSpot actief?

  BookSpot is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BookSpot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.