ErvaringenSite

    Ervaringen Boom en Plant

    Op zoek naar nieuwe planten voor je tuin? Wil je graag wat meer schaduw in je tuin en zou je graag advies willen of hulp om zo de juiste keuze te maken? Bij Boom en Plant kan het! Wat klanten vinden van het aanbod, de kwaliteit van de producten en de service van Boom en Plant lees je hier op ErvaringenSite.

    Over Boom en Plant

    Boom en Plant is een onderneming die gevestigd is in Houthulst, België. Het bedrijf heeft een groot aanbod planten en toebehoren. Ze hebben maar liefst 7000 artikels ter beschikking. Je vindt er alles van planten, bomen, heesters, vaste planten, … Werktuigen, potgrond en meststoffen vind je er ook. Ze blijven op de hoogte van de nieuwigheden en nieuwste trends. Doordat ze hun producten rechtstreeks aankopen bij plantenhandelaars en boomkwekerijen kunnen ze scherpe prijzen aanbieden en zo zorgen ze er ook voor dat de producten steeds van kwaliteit zijn.


    Tips voor als je wil planten in je tuin

    Diensten van Boom en Plant

    Bij Boom en Plant kan je terecht voor allerlei planten, bomen en toebehoren zoals potgrond en gereedschap. Je kan je bestelling gemakkelijk doorvoeren via de website. Bij Boom en Plant kan je ook terecht voor informatie en advies over de verschillende planten en bomen. Deze informatie en advies kan je verkrijgen via e-mail, de telefoon of eventueel ter plaatse.

    Klachten of vragen over Boom en Plant

    Heb je vragen of een klacht over Boom en Plant? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier en via e-mail. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Boom en Plant? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Boom en Plant. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Boom en Plant? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Boom en Plant
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    7,6
    67% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    6,6

    Prijs

    8,4

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    hortensia

    Voor de eerste keer besteld en onze ervaring is gelijk goed. Planten zien er allemaal gezond uit.

    Door: JV03-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    siergrassen en vaste planten

    1 maand geleden een heleboel planten gekocht bij Boom en Plant.
    Alles is goed aan het groeien en ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit ervan.

    Door: Patrick Leuven01-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Roze wilg en lavendelplantjes

    Zeer tevreden met mijn aankoop en service.

    Door: Marjan V.26-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waldsteinia

    Mooie kwaliteit geleverd en goed verpakt in doos.

    Door: FJ Kimpe11-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    siergras

    Zeer tevreden met de aangekochte grassen. In tegenstelling van anderen klantenservice goed bereikbaar.

    Door: Boudrain05-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Siergrassen

    Na twee emails en een brief nog geen enkele reactie van Boom en Plant ontvangen..
    Vraag mij werkelijk af of dit nog gaat gebeuren

    Door: Roemaat27-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Geen terugbetaling

    Op 4april bestelling geplaatst. Op 21 april creditnota ontvangen.
    Op maandag 20 mei nog geen terugbetaling ontvangen..
    Zeer waarschijnlijk internet fraude

    Door: Roemaat20-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Overall tevreden

    Hier onlangs bodembedekker besteld. Makkelijk bestellen en betalen, prijzen zijn ook scherp. De klantenservice is lastig te bereiken, dit zou verbeterd mogen worden. Levering duurt wat langer, zou fijn zijn als ze dit in een persoonlijk bericht laten weten. Maar uiteindelijk blij met de geleverde planten!

    Door: Thijssen 15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    ilex planten

    Mooie ilex plantjes ontvangen en betere prijs dan tuincentrum in de buurt. Hier koop ik nog terug volgend jaar.

    Door: B.D12-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden klant

    Al verschillende keren een bestelling geplaatst. Heel tevreden. Prijs kwaliteit in orde. Service ok

    Door: Jacqueline V.08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer ontevreden

    Wacht al weken op terugstorten van mijn geld,voor planten
    die niet leverbaar zijn.Bedrog is hier zeker op zijn plaats.

    Door: GOOSSENS - VERSCHOOTEN06-05-2019
    Steven Vanhaelemeersch08-05-2019

    Beste, Mijn excuses voor de laattijdige terugbetaling. Bij deze is dit rechtgezet. Boom en Plant

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Maak me ongerust over de levering!!

    Voldoende keuze op de website, bestellen ging vlot (betalen ook), maar dan begint het… Ruim een week na bestelling nog altijd geen bericht over de levering. Een mail gestuurd, meerdere malen proberen bellen op een gsm.nr, boodschap ingesproken, helaas zonder succes :((( Hopelijk ben ik mijn centen niet kwijt… Maar blijkbaar ben ik niet de enige. Ongelofelijk dat dit zomaar kan!

    Door: M. Grobben03-05-2019
    Steven Vanhaelemeersch08-05-2019

    Beste, Spijtig dat u zich zorgen maakte over de levering en oplichterij. U bestelde op 29/04 en planten werden geleverd op zondag binnen de 10 dagen zoals vermeld op de site. Hopelijk hebt u weer vertrouwen in ons. Boom en Plant

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Opgelicht?

    Wacht al meer dan 3 weken op mijn bestelling, waarvan de status niet wijzigt. Zijn telefonisch onbereikbaar, en op mails antwoorden ze ook niet. Ik vrees dat het oplichters zijn. In ieder geval komen ze hun eigen belofte's niet na

    Door: moensbart@yahoo.com02-05-2019
    Steven Vanhaelemeersch08-05-2019

    Beste, Zoals vermeld was er 1 soort niet voorradig, vandaar de langere wachttijd. Boom en Plant

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Katrien

    Mooie verse planten.
    Levering goed ontvangen en prijs is oké

    Door: Katrien27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles ok

    De tekorten in mijn bestelling werden 1 week later zoals beloofd nageleverd.
    Houden hun belofte.

    Door: Ullrich B.27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    heel tevreden!

    Zowel van de levering als de planten niks op aan te merken.
    Levertijd was bij mij niet zo lang.
    Vriendelijke persoon die leverde. Ik bestel hier nog terug.

    Door: Justien Vandekerckhove26-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lange wachttijd voor de levering, geen contact met de klantendienst mogelijk

    De bestelling zelf verliep vlot.
    Maar een week later ben ik nog altijd niet op de hoogte gebracht van de levering. Op het aangegeven telefoonnummer is al dagen niemand te bereiken en de mailbox zit vol!
    Ook via mail krijg ik geen antwoord!
    Hopelijk ben ik niet bedrogen!

    Door: Vanessa Van Migerode16-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Levering

    Geen duidelijke omschrijving wanneer men de planten ontvangen . Lange wachttijd en telefonisch niet bereikbaar

    Door: Onny13-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Schrijf zelf een review over Boom en Plant

    Uw beoordeling