ErvaringenSite

    Ervaringen Boom en Plant

    Op zoek naar nieuwe planten voor je tuin? Wil je graag wat meer schaduw in je tuin en zou je graag advies willen of hulp om zo de juiste keuze te maken? Bij Boom en Plant kan het! Wat klanten vinden van het aanbod, de kwaliteit van de producten en de service van Boom en Plant lees je hier op ErvaringenSite.

    Over Boom en Plant

    Boom en Plant is een onderneming die gevestigd is in Houthulst, België. Het bedrijf heeft een groot aanbod planten en toebehoren. Ze hebben maar liefst 7000 artikels ter beschikking. Je vindt er alles van planten, bomen, heesters, vaste planten, … Werktuigen, potgrond en meststoffen vind je er ook. Ze blijven op de hoogte van de nieuwigheden en nieuwste trends. Doordat ze hun producten rechtstreeks aankopen bij plantenhandelaars en boomkwekerijen kunnen ze scherpe prijzen aanbieden en zo zorgen ze er ook voor dat de producten steeds van kwaliteit zijn.


    Tips voor als je wil planten in je tuin

    Diensten van Boom en Plant

    Bij Boom en Plant kan je terecht voor allerlei planten, bomen en toebehoren zoals potgrond en gereedschap. Je kan je bestelling gemakkelijk doorvoeren via de website. Bij Boom en Plant kan je ook terecht voor informatie en advies over de verschillende planten en bomen. Deze informatie en advies kan je verkrijgen via e-mail, de telefoon of eventueel ter plaatse.

    Klachten of vragen over Boom en Plant

    Heb je vragen of een klacht over Boom en Plant? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier en via e-mail. Op de website vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Boom en Plant? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Boom en Plant. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Boom en Plant? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Boom en Plant
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    8,2
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    7,6
    Prijs
    rating
    8,8
    Leveren
    rating
    7,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kastanjeboom en vaste planten

    Bedankt voor de goede service.
    Ben er erg blij mee,met mijn kastanjeboom,ziet er goed uit.

    Door: FB 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Taxushaag

    Tevreden over het verloop van mijn bestelling. Alles op tijd geleverd op afgesproken dag. Goed vertakte planten en gezonde wortels. Bedankt Steven.

    Door: Y. Clauw 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Quercus ilex

    5 bomen aangekocht aan een heel goede prijs, perfecte gezonde bomen geleverd.
    Bedankt voor de correcte levering!

    Door: Yoran C. 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Waterplanten en Rozen

    Vijver planten vernieuwd in de lente en rozen geplant in de herfst alles bloeit prachtig.

    Door: K V 27-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bestelling bodembedekkers

    Mooie planten en goede kwaliteit.

    Door: Lies 21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Vaste planten

    Terug planten besteld bij Boom en Plant. Kwaliteit is super en aan een correcte prijs. Ik kreeg een goede service.

    Door: E. A 02-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    planten

    Planten slaan goed aan. Kwaliteit was goed en hadden de gevraagde maat. Bijbestelling gedaan dag voor levering en dit was er ook al bij.

    Door: Joke G. 31-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    hydrangea little

    Had graag dwerghortensia besteld maar waren niet voorradig op ogenblik. Deskundig werd mij een andere soort voorgesteld en ben er zeer tevreden mee met alternatief.
    Werd goed geholpen telefonisch.

    Door: josephine L. 22-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    hortensia

    Voor de eerste keer besteld en onze ervaring is gelijk goed. Planten zien er allemaal gezond uit.

    Door: JV 03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    siergrassen en vaste planten

    1 maand geleden een heleboel planten gekocht bij Boom en Plant.
    Alles is goed aan het groeien en ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit ervan.

    Door: Patrick Leuven 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Roze wilg en lavendelplantjes

    Zeer tevreden met mijn aankoop en service.

    Door: Marjan V. 26-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Waldsteinia

    Mooie kwaliteit geleverd en goed verpakt in doos.

    Door: FJ Kimpe 11-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    siergras

    Zeer tevreden met de aangekochte grassen. In tegenstelling van anderen klantenservice goed bereikbaar.

    Door: Boudrain 05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Siergrassen

    Na twee emails en een brief nog geen enkele reactie van Boom en Plant ontvangen..
    Vraag mij werkelijk af of dit nog gaat gebeuren

    Door: Roemaat 27-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Geen terugbetaling

    Op 4april bestelling geplaatst. Op 21 april creditnota ontvangen.
    Op maandag 20 mei nog geen terugbetaling ontvangen..
    Zeer waarschijnlijk internet fraude

    Door: Roemaat 20-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Overall tevreden

    Hier onlangs bodembedekker besteld. Makkelijk bestellen en betalen, prijzen zijn ook scherp. De klantenservice is lastig te bereiken, dit zou verbeterd mogen worden. Levering duurt wat langer, zou fijn zijn als ze dit in een persoonlijk bericht laten weten. Maar uiteindelijk blij met de geleverde planten!

    Door: Thijssen 15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    ilex planten

    Mooie ilex plantjes ontvangen en betere prijs dan tuincentrum in de buurt. Hier koop ik nog terug volgend jaar.

    Door: B.D 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Tevreden klant

    Al verschillende keren een bestelling geplaatst. Heel tevreden. Prijs kwaliteit in orde. Service ok

    Door: Jacqueline V. 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Zeer ontevreden

    Wacht al weken op terugstorten van mijn geld,voor planten
    die niet leverbaar zijn.Bedrog is hier zeker op zijn plaats.

    Door: GOOSSENS - VERSCHOOTEN 06-05-2019
    Steven Vanhaelemeersch 08-05-2019

    Beste, Mijn excuses voor de laattijdige terugbetaling. Bij deze is dit rechtgezet. Boom en Plant

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Maak me ongerust over de levering!!

    Voldoende keuze op de website, bestellen ging vlot (betalen ook), maar dan begint het… Ruim een week na bestelling nog altijd geen bericht over de levering. Een mail gestuurd, meerdere malen proberen bellen op een gsm.nr, boodschap ingesproken, helaas zonder succes :((( Hopelijk ben ik mijn centen niet kwijt… Maar blijkbaar ben ik niet de enige. Ongelofelijk dat dit zomaar kan!

    Door: M. Grobben 03-05-2019
    Steven Vanhaelemeersch 08-05-2019

    Beste, Spijtig dat u zich zorgen maakte over de levering en oplichterij. U bestelde op 29/04 en planten werden geleverd op zondag binnen de 10 dagen zoals vermeld op de site. Hopelijk hebt u weer vertrouwen in ons. Boom en Plant

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Boom en Plant

    Uw beoordeling