ErvaringenSite

  Ervaringen Börner Germany

  Ben je zoekende naar een bedrijf waar je producten kunt kopen voor in de keuken? Wellicht is Börner Germany een mooie uitkomst voor je. Bekijk via ErvaringenSite welke klantervaringen er over Börner Germany bekend zijn.

  Wat is Börner Germany?

  Börner Germany is een bedrijf welke keukengerei verkoopt. Börner Germany is zoals de naam doet vermoeden in Duitsland gevestigd. Het bedrijf geeft aan dat het om innovatieve en hoogwaardige keukenhulp van topkwaliteit gaat. Er wordt aangegeven dat ze garantie geven. Dankzij de hulp van Börner Germany heb je in korte tijd je gezonde voeding op je bord. De producten van Börner Germany draagt bij aan een actief leven.

  Börner Germany V5 instruction Video

  Leveringen

  De levering van goederen vindt regelmatig plaats door middel van de verzendwijze en op het door de klant opgegeven afleveradres. Bij de afhandeling van de transactie is alleen het afleveradres dat tijdens het aankoopproces is aangegeven relevant. Als de klant PayPal selecteert als betalingskeuze, is het afleveradres dat is opgegeven op het moment van het uitvoeren van de PayPal-betaling van toepassing.

  Mocht het zo zijn dat het vervoersbedrijf de goederen terugstuurt naar de verkoper, na een mislukte afleverpoging, draagt de klant alle kosten. Dit geldt niet als de klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht door aanvaarding te weigeren, als hij niet verantwoordelijk is voor de omstandigheid die heeft geleid tot onmogelijkheid tot levering of als hij de aangeboden dienst niet heeft kunnen aanvaarden, tenzij de verkoper hem op de hoogte heeft gesteld van de service binnen een redelijk tijdsbestek.

  Het risico van onopzettelijk verlies van onbedoelde verslechtering van goederen die verkocht zijn zal in principe overgaan bij overdracht aan de klant of een persoon die bevoegd is om de levering te accepteren. Börner Germany behoudt zich het recht voor om de overeenkomst te herroepen in geval van onjuiste levering. Dit is alleen van toepassing in het geval dat de verkoper niet verantwoordelijk is voor het niet leveren, met name in het geval van het sluiten van een congruente dekkingstransactie met de leverancier.

  De verkoper zal alle redelijke maatregelen nemen om de goederen te leveren. Indien de goederen niet of slechts gedeeltelijk beschikbaar zijn, wordt de klant hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht en wordt de betaling onverwijld terugbetaald.

  Contact opnemen en betalen

  Mocht je contact op willen nemen dan is dit mogelijk. Het telefoonnummer dat je moet bellen is +49 6575 9512 0. De klantenservice is geopend vanaf 08:00 uur 's ochtends tot en met 16:00 uur 's middags. Mocht je een betaling willen verrichten dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Zo kun je met verschillende creditcards en via PayPal betalen.

  Het bedrijf stelt garantie te bieden voor de snijapparaten van Börner. Originele producten van Börner zijn volgens de medewerkers van het bedrijf merkproducten van hoge kwaliteit. Op de V-vormige stalen snijapparaten Börner V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V5 PowerLine en V6 ExclusiveLine zit een garantie van vijf jaar. De garantie dient vooraf geactiveerd te worden. Dit doe je door jouw product te registreren. De volledige garantievoorwaarden staan vermeld op de website van Börner Germany.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Börner Germany? Ben je tevreden over de producten/diensten van Börner Germany? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Börner Germany? De gebruikers van ErvaringenSite waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Börner Germany
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Börner Germany

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Börner Germany een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Börner Germany. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Börner Germany actief?

  Börner Germany is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Börner Germany gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.