Börner

Alle reviews

Börner

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Börner

Welkom op de reviewpagina van het Duitse merk Börner. Als je nog niet bekend bent met dit merk kun je op deze pagina lezen wat klanten van dit merk vinden van Börner. Niet alleen ontdek je of de kwaliteit van het merk goed is, maar ook hoe men te spreken is over de service. En heb jij al ervaring met dit merk, laat dan je review achter voor anderen. 

Börner is een Duits familibedrijf die al sinds jaar en dag raspen en schillers maakt. Ze hebben allerlei varianten voor alle verschillende soorten groenten en fruit. 

We zijn heel benieuwd wat jij als klant vindt van dit bedrijf en willen je dan ook vragen om een review achter te laten op deze pagina. Vertel ons wat je vindt van de kwaliteit van de schillers, en de service van het bedrijf. Wat is jouw ervaring bijvoorbeeld met het verzenden? En hoe zit het met het afhandelen van eventuele klachten? Wij zijn heel benieuwd. 


Over Börner 
Börner werd in 1956 opgericht in de Duitse plaats Landscheid-Niederkail aan de Eifel. Het bedrijf heeft het hele productieproces in eigen handen. Van het ontwerp, tot productie en versturen. Alle schaven, raspen en ander keukengerij worden in de eigen fabriek gemaakt. Sinds de oprichting in 1956 levert het bedrijf niet alleen producten aan mensen in Duitsland, ondertussen zijn de producten in meer dan 50 landen beschikbaar. 

Volgens Börner streven ze naar het maken van producten die het leven van hun klanten veranderen. Hun slogan is dan ook “Change your life”. Volgens het bedrijf zetten de 70 medewerkers zich 100% in om gebruiksvriendelijke en veilige producten te maken. De producten zijn dan ook voedselveilig en het plastic dat gebruikt wordt is BPA-vrij. 

Producten en diensten van Börner 
Bij Börner kun je terecht voor de aanschaf van schillers, raspen en ander keukengerij dat allemaal in eigen huis wordt ontwikkeld en geproduceerd. Je kunt hier terecht voor de allom bekende groente- en fruitschaven waarmee je plakjes groenten kunt snijden. Maar dat is niehet enige dat ze hebben. Je kunt bij Börner ook terecht voor raspen en snijders. Je kunt hiermee kleine tot grote blokjes snijden en elke denkbare groente raspen

Uiteraard heeft Börner ook schillers in het assortiment die je helpen om jouw groenten of fruit te schillen. Ze hebben bijvoorbeeld dunschillers, multischillers en garneerschillers waarmee je verschillende soorten en vormen garnering kunt maken. 

Börner heeft naast de traditionele raspen ook een aantal moderne producten in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een juicer om thuis zelf vergeperst sap te maken. Of wat dacht je van een noodlemaker waarmee je thuis je eigen noodles of spagetti kunt maken. Je kunt zelf bepalen hoe dik de noodles worden. 

Ervaringen, klachten en tips over Börner
We zijn benieuwd wat jij als gebruiker van producten van Börner vindt van dit bedrijf. Deel jouw ervaring met ons en andere nieuwsgierigen. Door jouw review en ervaring te delen kun je anderen helpen om te bepalen of dit merk geschikt is voor hen. We horen graag jouw ervaring over het bedrijf in zijn algemeen en de kwaliteit van de producten.