ErvaringenSite

  Ervaringen Bose

  Bose, voluit ook wel Bose Corporation, is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in audio-apparatuur met het hoofdkantoor in Framigham, Massachusetts. Bose is vooral bekend van hun audio-apparatuur en luidsprekers voor de consumenten markt. Daarnaast produceert Bose ook nog eens professionele geluidsapparatuur en muziek installaties voor de auto-industrie. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bose vinden of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Bose

  Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1964 door Amar G. Bose. Hij studeerde hiervoor elektrotechniek aan de Massachusetts Institute of Technology (MIT). Hij kocht acht jaar eerder een geluids systeem maar was ontevreden over de klank. Daarom besloot hij om onderzoek te doen naar de verbetering hiervan. Eerst onderzocht hij wat de oorzaak van de slechte klank was. Naar zijn mening hield de luidspreker niet genoeg rekening met de ruimtelijke eigenschappen van het uitgezonden geluid in typische luister omgevingen, zoals een huiskamer. Acht jaar later startte hij het bedrijf met als doel om beter geluid door middel van onderzoek te verkrijgen, wat nu de slogan van het bedrijf is geworden: Better sound through research.

  Producten en diensten van Bose

  In het jaar 1983 introduceerde Bose het eerste zelf ontworpen geluidssysteem voor gebruik in de auto. Elke installatie werd wel aangepast voor ieder auto model, vanwege het verschil in akoestiek in verschillende soorten auto's. Wist u ook dat Bose voor hun auto geluidssystemen zelfs een prijs gewonnen heeft? In 2007 won Bose namelijk de "International Telematics Award" voor de beste oplossing van opslag in een auto omgeving. Andere professionele producten die Bose op de markt heeft gebracht zijn bijvoorbeeld geluids installaties voor auditoriums, winkels, hotels, kantoren, restaurants en stadions.

  Naast de professionele producten en auto geluids systemen heeft het Amerikaanse bedrijf ook een hoop producten voor de consumenten markt. Zo zijn er voor de consumenten markt Home Entertainment systemen, luidsprekers, computer en 5.1 en surround luidsprekers. De bekendste hiervan zijn de Acoustimass, Sounddock voor iPods en thuis bioscoop-luidspreker systemen. In 2013 kwam de QuietComfort20 hoofdtelefoon met ruisonderdrukking op de markt. Voor dit product zijn meer patenten verleend dan aan welk ander bedrijf ooit.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Bose

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Bose? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Bose op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bose vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Bose of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Bose nu achter.

  Bose
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bose

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bose een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bose. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bose actief?

  Bose is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bose gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.