ErvaringenSite

  Ervaringen BouFFante

  Kleding…? Daar kun je niet genoeg van hebben. Iedere garderobe van een vrouw zit er vol mee en toch geven ze aan dat ze nooit genoeg hebben. En de mannen doen ook niet onder. Wil je nog een paar leuke outfits inslaan? Weet u niet zo goed waar langs te lopen? BouFFante kledingwinkel heeft een ruim assortimenten aan kleding en accessoires. Maar hoe goed is de kwaliteit van de kleding? Zullen de poncho’s lekker zitten? Zullen de sieraden niet verkleuren na twee keer dragen? Om u op weg te helpen, willen wij van ErvaringenSite u helpen door de reviews van andere klanten te verzamelen, zodat u meer te weten komt over BouFFante.

  Over BouFFante
  BouFFante is een online shop met meer dan 3000 sjaals online en sjaals gerelateerde modeaccessoires. Het bedrijf bestaat al sinds 1983 en is begonnen als ouderwetse stoffenwinkel in Rotterdam. Hierna zijn ze in 2007 overgestapt naar een webshop met modeaccessoires. Iets wat als klein begon, is uiteindelijk tot een groot bedrijf geworden. BouFFante heeft als doel meerdere stijlen te mixen en te variëren, zodat iedereen aan zijn trekken komt. Om dit doel na te leven is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een groot bedrijf dat sinds 2016 samenwerkt met Kathy om het bedrijf actueel en moderner te maken. Een deel van het team helpt ook bij de productie van de collectie.

  Producten en diensten van BouFFante
  BouFFante legt de focus op sjaals en modeaccessoires voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast hebben ze ook zomerkleding. Daarnaast heeft BouFFante ook vesten, poncho’s en gilets voor de koudere maanden. Ze hebben verder ook tunieken, kaftans en capes. En als dat niet genoeg is, bieden ze ook accessoires aan zoals tassen, hoeden, beanies en mutsen. BouFFante biedt een ruim assortiment. Voor de heren heeft BouFFante herensjaals, vlinderstrikken, cumberband sets, riemen, pochette, stropdassen, zonnebrillen, horloge en nog meer. Ook bedrijven kunnen bij BouFFante terecht. Denk hierbij aan boerenzakdoeken en bandana’s. BouFFante is de kinderen niet vergeten, want voor hun is er een klein assortiment in elkaar gezet.

  Complimenten, klachten en tips voor BouFFante
  BouFFante is een online webshop. Al hun kleding en accessoires zijn te verkrijgen via de webshop. Zodra uw bestelling klaar is, zal de bezorgservice van BouFFante de artikelen naar u toe sturen. Bij een bestelling van 20 euro is de verzendkosten geheel en al gratis. Ook biedt BouFFante de mogelijkheid dat u achteraf kunt betalen en wat voor 18: 00u is besteld, is binnen 1-2 dagen in huis. De klantenservice staat klaar om u te helpen als u nog vragen heeft.

  Bent u een klant geweest, of nog steeds, van BouFFante of heeft u wel eens een product van hun besteld, plaats dan u beoordeling hier op ErvaringenSite. Wat vond u van de sjaals? Hoe zaten de hoeden? Verliep het bestellen gemakkelijk? Laat een review van het bedrijf achter en vertel andere over uw ervaring met BouFFante.

  Heeft u een leuk kleding stuk gezien, maar twijfelt u nog of u het moet bestellen? Lees dan de reviews van andere hoe zij de producten en diensten van BouFFante hebben ervaren.

  the ultimate guide to shopping (thrifting, online, etc)

  BouFFante
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BouFFante

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BouFFante een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BouFFante. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BouFFante actief?

  BouFFante is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BouFFante gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.