ErvaringenSite

  Ervaringen Breathe Safe

  Persoonlijke beschermingsmiddelen worden dagelijks gebruikt, zowel voor privégebruik als in de medische sector. Het gebruik van mondmaskers en handgels is belangrijk voor het waarborgen van je gezondheid. Als je deze producten online wenst te bestellen, kan je onder meer terecht bij Breathesafe. Deze Nederlandse webshop met hun hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn richt zich op de verkoop van veiligheidsartikelen. Zowel kleine afnames als inkoop in grote hoeveelheden is mogelijk bij Breathesafe.

  Over Breathesafe
  Als onderdeel van Pro 4 BV beschikt Breathesafe over een team met jarenlange ervaring in de groothandel. Het bedrijf heeft een eigen productielijn en levert enkel EU gecertificeerde producten. Volgens Breathesafe stelt het hebben van een eigen productielijn hen in staat om kwalitatieve artikelen aan competitieve prijzen aan te bieden en ze zijn hierdoor altijd verzekerd van een grote voorraad en een snelle bezorging. De leverancier van mondmaskers en handgels geeft aan dat het zich van de andere aanbieders onderscheidt door hun kwaliteit en service. Breathesafe levert niet enkel mondkapjes voor privégebruik, het is ook terug te vinden in de medische industrie met een eigen merk met certificering.

  Producten en diensten van Breathesafe
  In de webshop van Breathesafe vind je verschillende soorten mondmaskers terug. De 3-laagse mondmaskers worden per 50 stuks verkocht en de KN95 stofmaskers kan je bestellen per 20 stuks. Je kan deze wegwerp mondmaskers in grote hoeveelheden bestellen en zo geld besparen. Hoe meer dozen je bestelt, hoe lager de stukprijs per doos wordt. Breathesafe verkoopt ook herbruikbare mondmaskers die gemaakt zijn van 100% katoen en wasbaar zijn. De katoenen maskers zijn beschikbaar in verschillende prints en worden per stuk of in een box per 4 verkocht. Voor sporters is er het sportmasker met apart bestelbare filters. Het masker is gemaakt van nylon en de filters vervang je volgens Breathesafe best om de 2-4 dagen. Daarnaast kan je ook antibacteriële handgel kopen in de webshop.

  Verzending en Certificering

  Op de Breathesafe website staat vermeld dat ze een snelle bezorging voorzien uit hun eigen voorraad. Voor producten die voorradig zijn, geven ze aan de volgende dag te leveren als de bestelling voor 14:00 geplaatst is. De kwaliteit van hun producten is volgens het bedrijf gewaarborgd door de EU-certificeringen waar ze met hun eigen productielijn over beschikken. De klantendienst van Breathesafe is telefonisch en per e-mail bereikbaar en streeft ernaar om mails binnen de 24 uur te beantwoorden.

  Uw mening over Breathesafe
  Veel personen gaan online op zoek naar reviews alvorens een aankoop te doen. Heb jij ervaring met de producten en de klantenservice van Breathesafe? Heb je een klacht of ben je net erg tevreden? Deel dan jouw mening hier op Ervaringen Site en help toekomstige klanten om een beeld te vormen van het bedrijf. Ook voor Breathesafe is het van belang om te weten wat je als zeer goed of minder goed ervaren hebt. Zo kunnen ze hierop inspelen om je volgende ervaring met hen te verbeteren. Ongeacht of je ervaring positief of negatief was, stellen we het op prijs als je je online review met ons en potentiële klanten deelt.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  Breathe Safe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Breathe Safe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Breathe Safe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Breathe Safe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Breathe Safe actief?

  Breathe Safe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Breathe Safe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.