ErvaringenSite

  Ervaringen Breathesafe

  Hecht je net als veel andere mensen veel belang aan persoonlijke veiligheidsbescherming en ben je op zoek naar een website waar je relevante producten kunt kopen? Dan zou het aanbod van Breathesafe iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten van deze onderneming. In dat geval zouden we het enorm waarderen als je ons zou willen helpen door op deze pagina een beknopte review zou willen schrijven. Een verslag van jouw persoonlijke ervaring met Breathesafe kan andere potentiële klanten namelijk helpen een gefundeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere artikelen bij dit bedrijf aan te kopen.

  Over Breathesafe

  De Nederlandse online winkel Breathesafe heeft zijn hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland en richt zich uitsluitend op de verkoop van specifieke veiligheidsartikelen. Het team achter dit bedrijf kan terugvallen op jarenlange ervaring in de groothandel en heeft zelfs een eigen productielijn. Hierdoor zou Breathesafe te allen tijde verzekerd zijn van een grote voorraad kwalitatieve artikelen tegen een volgens hen concurrerende prijs. Hoewel dit bedrijf vooral mondkapjes voor privégebruik levert (bijvoorbeeld voor gebruik op het openbaar vervoer), beschikt het ook over een eigen merk dat gecertificeerd is voor gebruik in de medische sector. Volgens Breathesafe zelf kan het zich dankzij kwaliteit en dienstverlening onderscheiden van andere aanbieders.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  Producten en diensten van Breathesafe

  Op de homepage van Breathesafe zijn er vier categorieën waarop je kunt klikken: Home, Producten, Over ons en Contact. Als je op 'Producten' klikt, krijg je meteen een overzicht van alle beschikbare mondkapjes die dit bedrijf verkoopt. Links op de homepagina kun je echter een onderverdeling van de verschillende soorten mondkapjes zien, zoals bijvoorbeeld 'Mondkapjes 3 laags' en 'Sportmaskers'. Dit kan het makkelijker maken om datgene te vinden waarnaar je op zoek bent. Via deze webshop kun je trouwens ook handgel aankopen. Volgens de informatie die op deze site beschikbaar is, zou je bij Breathesafe kunnen rekenen op een snelle bezorging, producten uit eigen voorraad en een aanbod van producten die door de EU gecertificeerd zijn. Hierdoor zou deze onderneming de kwaliteit van de door hen verkochte artikelen kunnen waarborgen. Voor vragen kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met het team van Breathesafe.

  Complimenten, klachten en tips voor Breathesafe

  Heb je in een ver of recent verleden al een bestelling bij Breathesafe geplaatst? Indien dit inderdaad het geval is, zouden we het ontzettend fijn vinden als je op deze pagina een korte review zou willen schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om te bepalen of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten bij hun persoonlijke waarden, wensen en behoeften. Hoe heb jij het bestel- en leveringsproces ervaren? Biedt deze webshop een veilige betaalomgeving? Ben je tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten? Of heb je misschien nog één of meerdere handige tips voor onze bezoekers? Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jouw verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Breathesafe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Breathesafe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Breathesafe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Breathesafe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Breathesafe actief?

  Breathesafe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Breathesafe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.