ErvaringenSite

  Ervaringen Brouwland

  Een fris pintje op een warme zomeravond of een goed glas wijn zijn perfect om te ontspannen. Wil je zelf je bier brouwen? Of zelf wijn maken? Dan zit je bij Brouwland goed! Je vindt er heel wat startpakketten en andere artikelen om zelf aan de slag te gaan en zo het perfecte drankje naar jouw smaak te maken. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Brouwland lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Brouwland

  Brouwland werd vele jaren geleden, in 1972, opgericht door Frans Balis. Frans was een apotheker maar als hobby maakte hij wijn. In zijn apotheek had hij een klein hoekje met gisten en toebehoren voor aspirant-wijnmakers. Hij begon zijn goederen te verdelen en zo ontstond het bedrijf. Het was meteen een succes en bleef groeien tot het bijna uit zijn voegen barstte. Daarna verhuisde het bedrijf waar het bleef groeien. Al in 2001 introduceerde Brouwland een online webwinkel en in 2002 begon het met het aanbieden van eigen merken, dit bleek een shot in de roos te zijn. Momenteel is het Europa's meest gespecialiseerde groothandel in producten om zelf wijn, bier, likeur of zuivel te maken. Het bedrijf is actief in 68 landen wereldwijd.


  Het bedrijf Brouwland in een reportage

  Diensten van Brouwland

  Bij Brouwland kan je terecht voor startpakketten voor het maken van wijn, kaas, komboecha, zuurkool en het brouwen van bier. Je vindt er ook brouwpakketten, artikel voor wijn- en bierbereiking, fruitpersen en molens, flessen en vaten, kroonkurken en kurken, producten voor het distilleren, kruide en metingen maar ook nog veel andere producten zoals boeken en geschenkmanden.

  Vragen of klachten voor Brouwland

  Heb je vragen of een klacht over Brouwland? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, een online contactformulier of je kan altijd langsgaan in de winkel in Beverlo. Brouwland heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Brouwland? Heb je er de spullen gevonden die je zocht? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Brouwland. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Brouwland? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Brouwland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brouwland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Brouwland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Brouwland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brouwland actief?

  Brouwland is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brouwland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.