ErvaringenSite

  Ervaringen Bruynooghe

  Als jij regelmatig producten op het internet bestelt dan doe je dat waarschijnlijk bij online shops waarvan je weet dat ze een goede service en kwaliteit bieden. Mocht je een webshop tegenkomen die je nog niet kent dan kun je het risico nemen door te bestellen en maar te zien wat er gebeurt. Je kunt jezelf echter ook voorbereiden waardoor je een nare ervaring zult voorkomen. Lees simpelweg de reviews die andere klanten voor je achter hebben gelaten op onze website. Zij laten je op die manier weten wat zij beleefd hebben en hoe de diverse online shops werken en met klanten omgaan. Zo kom je er dus moeiteloos achter of die onbekende online shop wel de moeite waard is of niet.

  Over Bruynooghe

  De geschiedenis van dit bedrijf begint in 1935 als Proper Bruynooghe samen met zijn vrouw Maria een koffiebranderij begint. Dertig jaar na de oprichting wordt er ook begonnen met de productie van gemalen koffie in kunststoffilters. Enkele jaren hierna neemt zoon Jan het bedrijf over en zorgt hij voor verdere groei door te starten met de verkoop van koffieautomaten en toestellen. In 2002 wordt het bedrijf overgenomen door Miko maar niet zonder het originele koffierecept te behouden. Binnen een paar jaar na de overname wordt de online shop van Bruynooghe gelanceerd en klanten kunnen vanaf dat moment de verkochte producten thuis laten bezorgen.

  TOP 10 PLACES TO SHOP ONLINE | FALL 2020 WARDROBE ESSENTIALS

  De producten van Bruynooghe

  Bruynooghe biedt een groot assortiment aan diverse soorten koffie aan particulieren en zakelijke klanten. Je kunt een keuze maken uit capsules met verschillende smaken of je kiest voor een van de pakken ongemalen bonen. Je kunt als professioneel contact opnemen met de klantenservice om informatie in te winnen als jij de producten van Bruynooghe wilt aanbieden in jouw café of restaurant, residentie of kantoor. Behalve de pakken koffie biedt deze online shop ook koffiekoekjes, melk en suiker in eenmalige verpakkingen. Om van de verkochte koffie te kunnen genieten bestel je eenvoudig tassen en ondertassen op deze site. Mocht je iemand kennen die gek is op koffiedrinken dan kun je tevens besluiten een van de geschenkverpakkingen cadeau te doen. Welke product je ook besteld, je kunt makkelijk, veilig en snel afrekenen met betaalopties zoals Bancontact en creditcard. Tijdens het bestellen kun je ervoor kiezen de producten te laten bezorgen of om ze zelf op te halen bij een verkooppunt in de buurt. Voor de bezorging wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

  Reviews en tips over Bruynooghe

  Ben jij als koffiedrinkende klant ook een liefhebber van de producten van Bruynooghe? Door een review op onze website te plaatsen kun jij andere consumenten meer vertellen over de manier waarop deze online shop met klanten zo als jij omgaat en wat er zo fijn aan is om klant te zijn. Beschrijf uitgebreid over jouw ervaring met de kwaliteit en service van Bruynooghe. In jouw beoordeling kun je in je eigen woorden vertellen wat je de goede en slechte kanten vindt van het bedrijf en waarom andere klanten ook voor deze webshop zouden moeten kiezen.

  Bruynooghe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bruynooghe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bruynooghe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bruynooghe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bruynooghe actief?

  Bruynooghe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bruynooghe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.