Bruynooghe

Alle reviews

Bruynooghe

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Bruynooghe

Als jij regelmatig producten op het internet bestelt dan doe je dat waarschijnlijk bij online shops waarvan je weet dat ze een goede service en kwaliteit bieden. Mocht je een webshop tegenkomen die je nog niet kent dan kun je het risico nemen door te bestellen en maar te zien wat er gebeurt. Je kunt jezelf echter ook voorbereiden waardoor je een nare ervaring zult voorkomen. Lees simpelweg de reviews die andere klanten voor je achter hebben gelaten op onze website. Zij laten je op die manier weten wat zij beleefd hebben en hoe de diverse online shops werken en met klanten omgaan. Zo kom je er dus moeiteloos achter of die onbekende online shop wel de moeite waard is of niet.

Over Bruynooghe
De geschiedenis van dit bedrijf begint in 1935 als Proper Bruynooghe samen met zijn vrouw Maria een koffiebranderij begint. Dertig jaar na de oprichting wordt er ook begonnen met de productie van gemalen koffie in kunststoffilters. Enkele jaren hierna neemt zoon Jan het bedrijf over en zorgt hij voor verdere groei door te starten met de verkoop van koffieautomaten en toestellen. In 2002 wordt het bedrijf overgenomen door Miko maar niet zonder het originele koffierecept te behouden. Binnen een paar jaar na de overname wordt de online shop van Bruynooghe gelanceerd en klanten kunnen vanaf dat moment de verkochte producten thuis laten bezorgen.

De producten van Bruynooghe
Bruynooghe biedt een groot assortiment aan diverse soorten koffie aan particulieren en zakelijke klanten. Je kunt een keuze maken uit capsules met verschillende smaken of je kiest voor een van de pakken ongemalen bonen. Je kunt als professioneel contact opnemen met de klantenservice om informatie in te winnen als jij de producten van Bruynooghe wilt aanbieden in jouw café of restaurant, residentie of kantoor. Behalve de pakken koffie biedt deze online shop ook koffiekoekjes, melk en suiker in eenmalige verpakkingen. Om van de verkochte koffie te kunnen genieten bestel je eenvoudig tassen en ondertassen op deze site. Mocht je iemand kennen die gek is op koffiedrinken dan kun je tevens besluiten een van de geschenkverpakkingen cadeau te doen. Welke product je ook besteld, je kunt makkelijk, veilig en snel afrekenen met betaalopties zoals Bancontact en creditcard. Tijdens het bestellen kun je ervoor kiezen de producten te laten bezorgen of om ze zelf op te halen bij een verkooppunt in de buurt. Voor de bezorging wordt wel een klein bedrag in rekening gebracht.

Reviews en tips over Bruynooghe
Ben jij als koffiedrinkende klant ook een liefhebber van de producten van Bruynooghe? Door een review op onze website te plaatsen kun jij andere consumenten meer vertellen over de manier waarop deze online shop met klanten zo als jij omgaat en wat er zo fijn aan is om klant te zijn. Beschrijf uitgebreid over jouw ervaring met de kwaliteit en service van Bruynooghe. In jouw beoordeling kun je in je eigen woorden vertellen wat je de goede en slechte kanten vindt van het bedrijf en waarom andere klanten ook voor deze webshop zouden moeten kiezen.