ErvaringenSite

  Ervaringen Buckle & Seam

  Lederen producten zijn niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen vinden het materiaal prachtig, anderen vinden het onnodig om producten die van dit dierlijke materiaal gemaakt zijn te gebruiken. Uiteraard zijn er op het internet diverse online shops te vinden die dit soort producten verkopen. Om meer te weten te komen over de kwaliteit van de artikelen en de service die de verschillende winkels bieden kun je nu reviews lezen. Deze reviews vind je geheel vrijblijvend op onze website. Op die manier kun je de aangeboden informatie in jouw voordeel gebruiken omdat je direct na het lezen weet waar je aan toe bent. Je voorkomt op die manier een nare ervaring aangezien je kunt kiezen voor een online shop waarvan je weet dat deze betrouwbaar is.

  Over Buckle & Seam

  Buckle & Seam is een handelsmerk dat gebruikt wordt door BF Worldwide GmbH dat gevestigd is in Berlijn, Duitsland. Op de site worden lederen tassen verkocht die geproduceerd worden in de eigen fabriek in Pakistan. Op die manier is het bedrijf in staat direct aan klanten in Europa te leveren. De online shop van Buckle & Seam in beschikbaar in het Engels en Duits. Klanten kunnen schriftelijk hun vragen stellen door gebruik te maken van het contactformulier. Producten die je in deze webshop bestelt kun je betalen met diverse veilige methodes waarvan iDeal, Bancontact en ApplePay slechts enkele voorbeelden zijn. Bestellingen naar België en Nederland zijn over het algemeen tussen de 3 en 4 werkdagen onderweg. Tijdens het bestellen zie je duidelijk vermeld staan hoeveel bezorgkosten je moet betalen.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  De producten van Buckle & Seam

  De online shop van Buckle & Seam verkoopt een groot assortiment lederen tassen voor dames en heren. Je hebt er de keuze uit diverse modellen waaronder reistassen in diverse afmetingen voor korte of lange reizen. Daarnaast zijn er meerdere soorten tassen voor zakelijk gebruik verkrijgbaar zoals aktetassen en tassen voor laptops. Verder kun je hier terecht voor rugzakken en accessoires zoals schouderriemen, armbanden, riemen en portemonnees. Buckle & Seam biedt je tevens de mogelijkheid om giftcards te bestellen die je vervolgens aan iemand cadeau kunt doen. Omdat het bedrijf begaan is met de bewoners van Pakistan wordt er van elke verkochte tas een percentage gedoneerd aan de Anum meisjesschool in Karachi.

  Reviews over Buckle & Seam

  Lees jij regelmatig reviews? Ben jij klant van Buckle & Seam? Als het antwoord op beide vragen ja is dan nodigen wij je van harte uit om jouw ervaring met ons te delen. Hoe je dat kunt doen? Dat kan heel eenvoudig door jouw beoordeling over deze online shop op onze website te delen. Schrijf een uitgebreide review en laat daarin zien wat jij de voor- en nadelen van Buckle & Seam vindt. Op die manier maak je het voor nieuwe klanten heel wat eenvoudiger om erachter te komen wat hen te wachten staat. Door in jouw review in te gaan op belangrijke onderwerpen zoals de kwaliteit en de service geef je andere consumenten precies de informatie die ze willen weten. Wacht dus niet langer en draag je steentje bij, dat wordt nu al gewaardeerd.

  Buckle & Seam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Buckle & Seam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Buckle & Seam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Buckle & Seam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Buckle & Seam actief?

  Buckle & Seam is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Buckle & Seam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.