Budget-Bed

Alle reviews

Budget-Bed

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Budget-Bed

 

Als je wel eens een dekbed gekocht hebt bij Budget-Bed.nl dan ben je op deze pagina aan het juiste adres voor het delen van je ervaring met anderen. We willen je vragen om jouw ervaring met ons te delen zodat anderen een beeld krijgen van deze online webshop. Ben je benieuwd wat anderen te zeggen hebben over deze winkel, blijf dan zeker verder lezen. 

Budget-Bed.nl is een webwinkel waar je producten kunt kopen voor je nachtrust. Het gaat hierbij om hoeslakens, dekbedden, overtrekken en hoofdkussens. 

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met deze webshop en of je nu een betere nachtrust hebt. We zijn dus niet alleen naar de service van dit bedrijf, maar ook naar de kwaliteit van deze producten. Door jouw ervaring kun je anderen helpen bij het maken van een keuze voor de beste winkel voor de nachtrust. 

Over Budget-Bed.nl
Budget-Bed.nl is een Nederlands bedrijf dat zijn kantoor houd in Mijdrecht. Het bedrijf is onderdeel van Corona Media BV. Beide bedrijven bestaan al een paar jaar. Tijdens deze jaren hebben ze naar eigen zeggen de klant altijd centraal gesteld. Ze geven bijvoorbeeld graag advies, op afstand uiteraard, want het bedrijf heeft geen fysieke winkel. Bij vragen en opmerkingen kun je altijd via email contact met de klantenservice opnemen. 

Budget-Bed.nl werkt alleen samen met Nederlandse leveranciers die verantwoordelijk zijn voor hun eigen productieprocessen. Dit is volgens Budget-Bed.nl belangrijk om te controleren of de partners op een maatschappelijk verantwoorde manier produceren.

Als je online bestelt kun je jouw pakket meestal binnen 3 dagen thuis verwachten. En mocht het artikel niet bevallen dan kun je het product binnen 14 dagen weer zonder opgaaf van reden terug sturen.  

Producten en diensten van Budget-Bed.nl
Bij Budget-Bed.nl kun je bijna alles kopen op het gebied van slapen. Ze verkopen dekbedden, hoeslakens, hoofdkussens en dekbedovertrekken.

Als je op zoek bent naar een nieuwe dekbedovertrek kun je niet alleen kiezen uit een groot aantal kleuren, maar ook uit verschillende soorten stoffen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor katoen, katoen-satijn, flanel, en micropercal.

Op het gebied van hoeslakens zijn er ook meerdere maten en materialen waar je uit kunt kiezen. Maar naast de standaard hoeslakens kun je ook molton hoeslakens, topper hoeslakens en splittopper hoeslakens kopen. Deze laatste is bedoeld voor twee-persoons bedden die bestaan uit twee losse matrassen die tot de helft in hoogte versteld kunnen worden. 

Mocht je meer willen weten over hoeslaken, dekbedden etcetera dan kun je op de website van Budget-Bed.nl terecht voor inspiratie-artikelen, tips en inzichten. Wist je bijvoorbeeld wat een molton hoeslaken is? En wat is eigenlijk een verzwaringsdeken, en waar koop je die? Je leest het op de website van deze winkel.

Ervaringen, klachten en tips over Budget-Bed.nl
Kun je ons vertellen wat jouw ervaring is met dit bedrijf? Hoe snel werden de artikelen bijvoorbeeld geleverd, en was het wat je ervan verwachtte? Wij zijn net als anderen heel benieuwd naar die antwoorden. Deze kunnen namelijk veel vragen bij mensen wegnemen die nog twijfelen of ze een dekbed of kussensloop zullen bestellen bij deze online shop.