ErvaringenSite

  Ervaringen Bullguard

  Tegenwoordig zijn we elk moment van de dag met het internet verbonden. Niet alleen bekijken we het laatste nieuws ook shoppen we er op los en doen veel bankzaken online. Heb jij je weleens afgevraagd hoe het staat met de veiligheid van jouw verbinding? Om er zeker van te zijn dat jouw gegevens veilig zijn en blijven is een goed antivirus en beveiligingsprogramma inmiddels bittere noodzaak. Je wilt natuurlijk weten welke programma's doen wat ze beloven en dat ze door klanten als goed en betrouwbaar worden beschouwd. Je komt daar heel eenvoudig achter door de reviews die deze klanten op onze website plaatsen te lezen. Zij beschrijven daarin de plus- en minpunten van de verschillende programma's en de service die ze kregen van de bedrijven die ze verkopen. Op die manier kom er dus makkelijk achter welke software het beste aan jouw wensen zal voldoen.

  Over Bullguard

  Bullguard is een wereldwijd opererend cyberbeveiligingsbedrijf dat consumenten en kleine bedrijven oplossingen voor internetveiligheid biedt. Het bedrijf heeft meerdere regionale vestigingen verspreid over Europa en ver daarbuiten. Zo zijn er behalve het Benelux kantoor in het Belgische Antwerpen ook kantoren in bijvoorbeeld Denemarken en Roemenië. Zelfs in de Verenigde Staten van Amerika en Australië heeft het bedrijf vestigingen. Klanten kunnen voor vragen over producten en diensten schriftelijk contact opnemen met de klantenservice van Bullguard. Voor technische ondersteuning van de aangeboden producten heeft het bedrijf een aparte afdeling. De Nederlandstalige website wordt beheerd door de Bullguard Ltd in London en dit bedrijf werkt volgens de in Engeland geldende wetten.

  24 hour Online Shopping Challenge

  De producten van Bullguard

  Bij Bullguard staat internetveiligheid hoog in het vaandel. Daarom biedt het bedrijf diverse oplossingen om als particulier veilig van internet gebruik te kunnen maken. Zo zijn er onder andere verschillende soorten beveiligingsprogramma's en antivirus software verkrijgbaar. Bovendien heeft Bullguard een eigen VPN dienst in de aanbieding. Met dit soort virtuele verbindingen kun je veilig gebruik maken van publieke wi-fi netwerken en ben je extra beschermd tegen indringers. Via de live chatfunctie kun je direct vragen stellen als je merkt dat de veiligheid van jouw computer in gevaar komt. Op deze website vind je bovendien het laatste nieuws over nieuwe virussen, soorten beveiliging en wat je ermee kunt doen. De aangeboden producten hebben de laatste jaren meerdere awards gewonnen en bekende media zoals Forbes, Vice en Computerworld spreken regelmatig over Bullguard.

  Reviews over Bullguard

  Vindt jij als klant de producten van Bullguard ook het meest geschikt om jouw persoonlijke informatie op je computer of telefoon te beveiligen? Of heb de software gebruikt en hield je last van virussen en problemen? Laat consumenten weten wat jouw ervaring is met Bullguard. Dit doe je heel eenvoudig door een beoordeling over het bedrijf, de producten en de klantvriendelijkheid van de medewerkers op onze website te publiceren. Op die manier geef je anderen een goed inzicht over wat ze mogen verwachten als zij deze producten ook aanschaffen. Jouw review helpt ons bovendien om een realistisch beeld te laten zien van de waardering die alle klanten gezamenlijk hebben voor de artikelen van deze aanbieder.

  Bullguard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bullguard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bullguard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bullguard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bullguard actief?

  Bullguard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bullguard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.