ErvaringenSite

  Ervaringen Bullstrap

  De zoektocht naar de juiste accessoires kan soms behoorlijk veelomvattend zijn. Bullstraps is één van de bedrijven die, vaak lederen, accessoires verkoopt. Keuzes maken is niet altijd even gemakkelijk met het gigantische aanbod van accessoires op het internet. Vaak wil men toch weloverwogen keuzes maken. Ben jij een van die mensen en benieuwd naar wat andere consumenten te zeggen hebben over Bullstraps? Dan is dit de juiste plek om zulke reviews te bekijken voor jou.

  Over Bullstraps
  Bullstraps is een in Amerika gevestigd retailbedrijf en heeft sinds 2021 zijn weg naar de Nederlandse markt gevonden. Het bedrijf wordt geleid door twee jeugdvrienden die het idee hadden voor een standaard lederen Apple Watchbandje in 2017. Deze jeugdvrienden, Claudio Conte en Mason Hoza, hebben ook een podcast waarin ze samen veel onderwerpen bespreken, waaronder ook hun visie voor Bullstraps. Door de jaren heen is Bullstraps uitgebreidt en verkoopt het nu allerlei soorten producten aan zowel consumenten en groothandelaren.

  Het idee voor een leren bandje voor een Apple Watch kwam voort uit het idee dat het horloge goed beschermd moet blijven tegen schade, terwijl het idealiter ook zijn aanlokkelijkheid moet behouden. Het leren bandje en zo ook veel van hun andere producten zijn een combinatie tussen deze twee wensen.

  De Producten en Diensten van Bullstraps
  Bullstraps verkoopt over het algemeen lederen bandjes voor Apple Watches, maar heeft ook de optie voor een metalen versie van het bandje voor het horloge. Bullstraps heeft ook andere accessoires die voornamelijk uit leer bestaan. Zo bestaat de collectie van Bullstraps ook uit producten die je kan gebruiken als je onderweg bent, zoals lederen rugzakken, telefoonaccessoires, en portemonnees. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook airtags en kaarsen.

  Aangezien het bedrijf is gevestigd in Amerika, kan de levertijd na de bestelling 1 tot 3 weken duren voor internationale bestellingen. Dit geldt dus ook voor Nederland. Het retourneren of ruilen van gekochte producten kan uitsluitend worden gedaan in een tijdspanne van 45 dagen na de aankoop van het product. Bullstraps biedt wel levenslange garantie aan voor klanten. Dit betekent dat er garantie op het product zit, zolang de initiële klant eigenaar blijft.

  Complimenten, klachten en tips voor BullstrapsHeb je ooit de producten of (klanten)service van het bedrijf Bullstraps gebruikt? Dan zouden veel toekomstige potentiële klanten je erg dankbaar zijn voor een review. Is de bestelling op tijd aangekomen? Wat is het gebruiksgemak van de producten? Is de klantenservice vriendelijk? Voldoen de Bullstraps producten aan je verwachtingen? Waarom wel of niet? Alle informatie die je bezit over het bedrijf en zijn verdiensten is welkom. Op deze manier kunnen consumenten elkaar helpen met het maken van de juiste keuzes.

  Specifieke klachten gericht naar Bullstraps
  Als je problemen hebt gehad met de producten of diensten van Bullstraps en daar graag een oplossing voor wilt vinden, kun je het beste proberen Bullstraps zelf te bereiken. Bullstraps heeft een klantenservice die bereikbaar is door te bellen met het nummer +1 (202) 849-7756 tussen 9:00-16:00 Amerikaanse tijd of een email te sturen naar contact@bullstraps.com.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Bullstrap
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bullstrap

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bullstrap een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bullstrap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bullstrap actief?

  Bullstrap is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bullstrap gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.