ErvaringenSite

  Ervaringen Burker watches

  Een horloge kan een heel handig item zijn dat je de tijd verteld. Tegelijkertijd kan het een modeobject en zelfs een sieraad zijn. Burker Watches kan je aan een horloge helpen. Maar wat zal de kwaliteit van deze horloges zijn? Zullen ze wel lang genoeg meegaan om de prijs waard te zijn? Hoe precies zullen deze horloges je de tijd kunnen vertellen? Zullen de horloges niet te kwetsbaar zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Burker Watches je nieuwe horloge of sieraad komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Burker Watches reageren als je horloge al snel niet meer goed loopt? Alleen mensen die al een horloge van Burker Watches (gehad) hebben kunnen je meer over deze horlogewinkel vertellen. lees hun reviews om te ontdekken wat voor een horloges Burker Watches nou echt aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Burker Watches kunt verwachten.

  Over Burker Watches

  Burker Watches is een online shop die horloges aanbiedt. Het is, volgens hun website, een snel groeiend bedrijf. Ze richten zich in het bijzonder op horloges voor vrouwen. Met de tijd meegaan heeft voor Burker Watches een bijzondere betekenis. Ze vinden namelijk dat tijd in het hart staat van wie we zijn. Ze geven je de mogelijkheid om die tijd aan je pols te dragen zodat je altijd kunt zien hoe laat het is. De horloges van Burker Watches worden ontworpen in hun kantoor in Amsterdam. Ze willen je voorzien van een prachtig en tijdloos accessoires. Er zijn bij Burker Watches vier verschillende lijnen in hun collectie. Daar kun je zelf een keuze uit maken. Er is de Chloe, Ruby, Nancy en Adam & Eve collectie. Sommige horloges zijn gemaakt van goud terwijl anderen zilver of ross goud zijn. En je zult zien dat er verschillende diktes zijn wat betreft de bandjes. Naast horloges heeft Burker Watches ook nog wat andere sieraden zoals armbanden. Er is dus altijd wel iets leuks om om je pols te kunnen dragen.


  Zo vervang je het bandje van je Burker horloge.

  Diensten van Burker Watches

  De horlioges en armbanden kunnen via de website van Burker Watches worden bezorgd. Kijk eens rond op hun website om te zien of er een horloge voor je bijzit. Eenmaal een bestelling geplaatst dan zal de bezorgservice van Burker Watches het horloge netjes inpakken en naar je opsturen. Ook is er een Burker Watches klantenservice die je kan helpen als je er even zelf niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Burker Watches

  Heb je zelf al een horloge van Burker Watches om je pols? Ook als je hem bewaard voor speciale gelegenheden horen wij graag meer over jouw persoonlijke Burker Watches ervaring. Hoe goed is de kwaliteit van die Nancy horloges nou eigenlijk? Zijn die Ruby horloges wel sterk genoeg om iedere dag gedragen te worden? Duurde het lang voor je Adam & Eve horloge werd bezorgd? En hoe reageerde de klantenservice van Burker Watches toen er al snel iets mis was met je nieuwe horloge? Schrijf je eigen Burker Watches review en laat ons weten wat jouw mening over deze horlogewinkel is.

  Burker watches
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Burker watches

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Burker watches een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Burker watches. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Burker watches actief?

  Burker watches is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Burker watches gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.