ErvaringenSite

  Ervaringen Butterfly Twists

  Met je mobieltje in je hand kun je tegenwoordig makkelijk kleding en schoenen bestellen. Het aanbod aan online shops is oneindig groot en blijft alleen maar toenemen. Het maken van een keuze wordt er daardoor niet makkelijker op. Om je te helpen voor een goed gewaardeerde shop te kiezen die kwaliteit levert zul je reviews moeten lezen. Het is dé manier om te weten te komen hoe zo'n shop haar klanten behandelt. De makkelijkste weg naar die reviews is via onze website, waar we je geheel vrijblijvend toegang geven tot alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Wacht dus niet langer en neem een kijkje voordat je een bestelling plaatst. We helpen je graag om een miskoop te voorkomen.

  Over Butterfly Twists

  Butterfly Twists is de merknaam voor de online shop die gebruikt en beheerd wordt door Ethy Ltd. in Londen, Engeland om diverse soorten damesschoenen te verkopen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel worden de producten van Butterfly Twists voornamelijk gemaakt met ethische vegan materialen. Ook investeert het bedrijf sinds 2019 in het hergebruik van plastic en karton. Voor vragen over de verschillende producten die er in deze online shop aangeboden worden kun je gebruik maken van de rubriek waar antwoord gegeven wordt op de meest voorkomende vragen over Butterfly Twists. Je vindt daar ook info hoe je een klacht in moet dienen of een bestelling terug kunt sturen. Natuurlijk kun je ook een e-mail sturen of live chatten met de medewerkers van de klantenservice als je er alleen niet uitkomt.

  5 GAME-CHANGING Online Wardrobe Shopping Tips to Help You Shop Like a PRO!!!

  De producten van Butterfly Twists

  In deze online shop vind je voornamelijk handgemaakte schoenen met platte zolen zoals flats en sneakers. Catherina Zeta-Jones en Nikki Reed zijn enkele van de Hollywood-sterren die eigen collecties van het merk aanbieden. Butterfly Twists biedt klanten regelmatig kortingen en aanbiedingen, deze staan prominent vermeld op de homepagina van de webshop. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en je betaalt ze met bijvoorbeeld creditcard of ApplePay. Mocht je toch niet tevreden zijn over een geleverd product dan heb je dertig dagen de tijd om het terug te sturen. Door gebruik te maken van het retourformulier krijg je na ontvangst jouw geld terug gestort.

  Reviews over Butterfly Twists

  Ben jij een tevreden klant van deze online shop? Of heb je weleens iets besteld en liet de kwaliteit te wensen over? Wat jouw ervaring met Butterfly Twists ook is, wij bieden je de mogelijkheid om een review over deze online winkel op onze website te plaatsen. Wees in jouw beoordeling eerlijk en oprecht zodat we met elkaar kunnen laten zijn hoe deze site met haar klanten omgaat. Alleen zo zijn we in staat om een onafhankelijk beeld te laten zien van de werkwijze van Butterfly Twists. Je weet inmiddels zelf ook wel dat reviews de nieuwe manier zijn waarop klanten elkaar informatie toespelen over kwaliteit van service en producten die website te koop aanbieden. Alleen met jouw hulp zijn wij in staat om zo objectief mogelijk te schetsen wat consumenten bij Butterfly Twists kunnen verwachten.

  Butterfly Twists
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Butterfly Twists

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Butterfly Twists een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Butterfly Twists. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Butterfly Twists actief?

  Butterfly Twists is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Butterfly Twists gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.