ErvaringenSite

  Ervaringen Buy This Today

  Artikelen goedkoop betrekken online kan met de vele superaanbiedingen en acties. Bedrijven bieden kortingen aan op hun productassortimenten of plaatsen artikelen in aanbiedingen. Acties waar u er voordeel uit kunt halen. Bovendien zijn er ook webwinkels die uitsluitend acties aanbieden. Sommigen richten zich zelfs op dagaanbiedingen. Bent u op de hoogte van deze dagaanbieders en hun acties? Weet u al hoe deel te kunnen nemen aan deze dagaanbiedingen? Neen? Kijk dan ErvaringenSite. En vindt het overzicht aan deze dagaanbieders. De ervaringen van personen met deze categorie webwinkels vindt u ook in de reviews hier bij evaringensite.be. Neem een kijkje en laat ook uw eigen ervaring achter op de site.

  Over Buy This Today
  Buy This Today is een onderdeel van TrendZ Europe B.V. De Besloten vennootschap Trendz Electronics Europe is gevestigd in Malden en is actief in 3 branches, waaronder Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren. Trendz Electronics Europe B.V. heeft zich gevestigd op 31-12-2007. Buy This Today is een winkel online met diverse restantaanbiedingen van diverse dagaanbieders. Zij beschikken over een assortiment bestaand uit onder meer DVD`s, Blu-rays, fitness apparatuur en mooie aanbiedingen voor merk horloges.

  Producten en diensten van Buy This Today
  Buythistoday is een dagaanbieder, die elke dag slechts 1 product aanbiedt, waarvoor geldt op=op. De aktie duurt 1 dag en een dag later is het product niet meer bij hen te koop. Klanten kunnen er weliswaar 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar via hun website een bestelling plaatsen. Met de optie gemiste deals op hun site kunnen personen alsnog een bepaald artikel dat nog op voorraad is bestellen.

  Verzending, garantie & betaling bij Buy This Today
  Veilig betalen kan onder meer met MultiSafepay, PayPal, iDEAL, Mastercard, Maestro, Bancontact en Creditcard. Vandaag besteld, wordt morgen bezorgd. De verzendkosten worden afzonderlijk vermeld tijdens het bestelproces en kunnen variëren per artikel, bezorgadres (Nederland, België) en bestelling. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van de totale bestelling aan artikelen en het adres waar deze producten dienen te worden geleverd. Bij Buy This Today hebt u recht op garantie. Wat inhoudt dat uw product kosteloos wordt gerepareerd indien het defect raakt binnen de garantietermijn.

  Complimenten, klachten en tips voor Buy This Today
  Klachten over de dienstverlening of de bestelde producten kunnen worden doorgespeeld op (+31) (0)24 - 202 2822 of e-mail naar klantenservice@trendz-europe.nl. De klachtenprocedure wordt gestart binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht. U wordt schriftelijk hierover per e-mail bericht. Bij Buy This Today hebt u standaard een zichttermijn van 7 kalenderdagen, waarbinnen u het product kunt retourneren. Annuleren van uw order kan en wel met een e-mail naar klantenservice@trendz-europe.nl. Het aankoopbedrag ontvangt u retour binnen 30 dagen.

  Hebt u al artikelen kunnen betrekken bijBuy This Today? Hoe was de klantenservice? Moest u een artikel annuleren? Hoe verliep de afhandelingsprocedure daarbij? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten hier op evaringensite.be.

  Wilt u meer weten overBuythistoday en haar dienstverlening? Hoe u kunt deelnemen aan de acties en hoe te bestellen. Raadpleeg de reviews op ErvaringenSite. U bent zelf ook welkom om de overige te lezen op onze site over Buy This Today.

  🌸 Studio Vlog #01 : Opening my Online Shop - Sakuramilk.studio || Indonesia 🌸

  Buy This Today
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Buy This Today

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Buy This Today een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Buy This Today. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Buy This Today actief?

  Buy This Today is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Buy This Today gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.