ErvaringenSite

  Ervaringen Cadeaus.be

  Wil je een grappig cadeau vinden voor je vrienden? Of eerder iets gepersonaliseerd voor je vriend of vrienden? Kijk eens bij Cadeaus.be! Wat vinden klanten van de service en producten bij Cadeau.be? Lees het in de reviews op ErvaringenSite! Hier vind je honderden reviews van echte klanten.

  Over cadeaus.be

  Op Cadeaus.be vind je heel wat grappige en leuke geschenken voor iedereen! Wil je een grappige truc uithalen met een collega of je vriend of vriendin charmeren met een gepersonaliseerd cadeau? Breng dan eens een bezoekje aan Cadeaus.be. Op de site kan je gemakkelijk aangeven voor wie je een geschenk zoekt: vriend, vriendin, broer, zus, juf, ... Je kan ook zoeken op gelegenheden. Zo vind je snel het gepaste cadeau voor iedere gelegenheid. Cadeaus.be heeft ook een onderdeel met cadeautips. Daar vind je verschillende producten die aan je criteria voldoen. Of wat dacht je van het geven van een belevenis? Ken je iemand die graag met zijn droomauto zou willen rijden of een helikoptervlucht wil maken over een bepaalde stad? Of wat dacht je van het benoemen van een ster naar je partner of beste vriend of vriendin? Bij Cadeaus.be kan het allemaal!

  Cadeaus.be maakt onderdeel uit van Geschenkidee D&A GmbH. Dit bedrijf bevindt zich in Berlijn en aan het hoofd staat CEO Leandro Sanchez. Ook het magazijn van Cadeaus.be bevindt zich in Duitsland.


  Vermijd gevallen als deze en koop een goed geschenk!

  Diensten van Cadeaus.be

  Bij Cadeaus.be kan je dus terecht voor leuke cadeaus, gadgets en verassingen. Op de online webwinkel vind je al hun producten en soms reviews van klanten over die producten. Bij een bestelling vanaf 60 euro betaal je geen verzendingskosten. Als je voor 14u bestelt en betaalt komt je bestelling normaal binnen twee of drie werkdagen aan, dit iets langer dan bij andere webshops doordat de bestellingen komen van hun magazijn in Duitsland. Op de website kan je bij "Mijn Bestelling" de verzendstatus van je bestelling volgen.

  Klachten of vragen over Cadeaus.be

  Heb je een klacht of vraag voor Cadeaus.be? Neem dan contact op met hun klantendienst! Dit kan je doen via e-mail of door een formulier in te vullen op de website. Cadeaus.be zal blij zijn om je te helpen met je bestelling of het beantwoorden van je vraag.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Cadeaus.be? Schrijf dan zeker een review op ErvaringenSite! Hierdoor geef je mogelijke klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten bij Cadeaus.be. Wil je van de daken schreeuwen hoe leuk je een product vindt? Laat het weten!

  Ben je een potentiële klant van Cadeaus.be? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Cadeaus.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bestelling petanqueballen met gravering

  Op 29/07/19 bestelde ik petanqueballen met gravering.
  Op 31/07/19 kreeg ik bericht dat het product niet meer leverbaar is.
  Na veel en weer gemail (met Duitsland !) heb ik de 44 euro NOG STEEDS niet teruggekregen. Het is vandaag 21/10/19 !Ik blijf echter aandringen maar mijn geduld raakt stilaan op. Eén ding weet ik zeker HIER BESTEL IK NOOIT MEER.
  Als ik mijn centen heb, laat ik het jullie weten.

  Door: Terry Vanderperren21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Knuffelbeer met foto en 1 met naam

  Plus punten heb ik niet. Bestel veel online maar dit heb ik nooit meegemaakt. Het geld dat moet dadelijk maar achter de rest kun je fluiten ben al 3 weken aan het wachten. En dan de uitleg trekt nergens op. Als ik klachten zou krijgen ga ik zelf op onderzoek uit dat is klantvriendelijkheid. Als je wilt online bestellen zoek even verder want dit wilt geenmens meemaken. Die stres en dat gemail om te krijgen waar je recht op hebt. Dus voor mijn een dikke rode min min

  Door: Kusters21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  duurt veel langer dan 2 a 2 werkdagen

  Op dinsdag 18 december 2018 heb ik een bestelling geplaatst als kerstcadeau voor mijn vriend. Aangezien er vermeld werd dat je de bestelling na 2 a 3 werkdagen mag verwachten, zou dit nog voor Kerst moeten arriveren. De bestelbevestiging werd meteen afgeleverd. Maar omdat ik op vrijdag 21 december nog steeds niets gehoord had en nog geen betalingsbevestiging had gekregen, vreesde ik dat ik mijn geld gewoon kwijt was. Vandaar dat ik naar Nederland gebeld heb om het probleem uit te leggen. Iemand verzekerde me dat ik het zeker nog zou krojgen, dat het vanuit Duitsland kwam en dat ze er nog mee bezig waren??! Na mijn telefoontje heb ik eindelijk een betalingsbevestiging gekregen en even later ook een mail met de vermelding dat de bestelling op 21 dec om 13u48 vertrokken was. Er stond ook een trackingscode en opnieuw de vermelding dat het binnen de aangegeven 2 a 3 dagen zou afgeleverd worden??!! Weer 2 a 3 dagen wachten??? Ondertussen heb ik het huis niet durven verlaten om DHL zeker niet te missen. Op 2 de kerstdag kon ik via de code zien dat het pakket onderweg was naar mijn huis. Maar omdat er om 14 u nog steeds niemand geweest was en ik bij familie verwacht werd, heb ik bij het buiten rijden de brievenbus gecheckt. Daar stak een briefje in dat het pakje niet bezorgd kon worden, omdat er niemand aanwezig was??! Was dus om te ontploffen!!. Vandaag heb ik het briefje aan mijn vriend afgegeven, zodat hij het zelf op het postkantoor kan uithalen... Ben benieuwd of het juiste erin zit. Ik shop dus nooit meer bij cadeaus.be!!. De belofte van 2a 3 dagen klopt dus niet!!.

  Door: Myriam27-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Cadeaus.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cadeaus.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Cadeaus.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cadeaus.be actief?

  Cadeaus.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cadeaus.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.