ErvaringenSite

  Ervaringen Calmzy

  Erken je dat een optimale nachtrust essentieel is voor jou mentaal en fysiek welzijn, en wil je graag weten welke producten hieraan kunnen bijdragen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Calmzy. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen indien je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over Calmzy te schrijven. De door jou gedeelde informatie kan namelijk erg nuttig zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen.

  Over Calmzy

  Calmzy is een Nederlands bedrijf dat verzwaringsdekens verkoopt en waarvan het hoofdkantoor in Eindhoven in de provincie Noord-Brabant ligt. Deze onderneming werd opgericht door een zekere Jurgen, die zegt te weten dat veel mensen graag beter zouden willen slapen. Omwille van de dagelijkse drukte kan het volgens de oprichter lastig zijn om rust in je hoofd te vinden. Vooral 's avonds, wanneer het stil en donker is en de aandacht zich logischerwijs naar je interne overpeinzingen verplaatst. Een verzwaringsdeken zou mensen echter kunnen helpen om beter en dieper te slapen. Omdat zowel Jurgen als zijn omgeving er nog niet eerder van hadden gehoord, besloot hij zelf een bedrijf op te starten dat dit type producten zou verkopen. Het ultieme doel van Calmzy is om mensen een beter, gelukkiger en gezonder leven te kunnen bezorgen.

  when you shop for clothes online

  Producten en diensten van Calmzy

  Op de website van Calmzy heb je de keuze uit een aantal categorieën, zoals 'Informatie', 'Producten', 'Ons verhaal', 'Blog' en 'FAQ'. Deze zijn vervolgens verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je snel en eenvoudig door het menu kunt navigeren. Verder staan er op de homepage ook links naar de social media kanalen van Calmzy (Facebook, Instagram en YouTube) en kun je een video bekijken waarin de oprichter aan het woord is. Volgens de informatie op deze website kun je bij Calmzy rekenen op het grootste aanbod in de Europese Unie, 100 nachten proefperiode en gratis verzending en retourneren. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van deze onderneming? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contact opnemen met de klantenservice van Calmzy.

  Complimenten, klachten en tips voor Calmzy

  Ken je het productaanbod van Calmzy en heb je ooit één of meerdere items bij deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over dit bedrijf te schrijven. Op basis van jouw informatie kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf uitmaken of ze al dan niet een bestelling bij Calmzy willen plaatsen. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de producten die dit bedrijf verkoopt, hoe je de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren en of de klantenservice makkelijk bereikbaar was. Of heb je misschien nog nuttige tips die je zou willen delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot kom je hier te weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Calmzy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Calmzy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Calmzy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Calmzy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Calmzy actief?

  Calmzy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Calmzy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.