Cameraland

Alle reviews

Cameraland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Cameraland

Wilt u een nieuwe camera kopen maar weet u niet zeker welke model het beste bij u past? Of zoekt u een nieuwe lens voor uw camera? Of bent u van plan uw camera te verkopen? Dan is misschien Cameraland de winkel voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Cameraland, verder kunt u ook reviews lezen van onze andere bezoekers over deze winkel en vervolgens hierop reageren. Cameraland is een winkel in Alkmaar waar u van alles kunt vinden dat te maken heeft met fotografie en film. Er is ook een online winkel beschikbaar, waar u alle producten van Cameraland kunt bestellen en laten bezorgen.

Over Cameraland
In 2005 werd Cameraland opgericht in Alkmaar door Peter Dekker samen met Ed Dorrestein. Sinds hij 18 was, werkt Peter Dekker al in de fotobranche. Hij begon als verkoper voor een optiek- en fotowinkel, een winkel waar ze brillen en camera’s verkopen. Vanuit deze positie groeide Dekker tot filiaalmanager voor verschillende bedrijven, hij was verantwoordelijk voor de inkoop. Toen hij 50 werd, besloot Dekker om voor zichzelf te werken en zo ontstond Cameraland. Dekker besloot dit te doen samen met Dorrestein die meer gespecialiseerd was in de verkoop van camera’s. De visie van Cameraland is om de mooiste fotozaak van Europa te worden, waar alles verkrijgbaar is op het gebied van fotografie en film. Verder heeft Cameraland de ambitie om een eerlijke relatie met haar klanten te bouwen, bijvoorbeeld op haar website vindt u veel persoonlijke informatie over het personeel van Cameraland.

Diensten van Cameraland
Cameraland is meer dan een winkel waar u een camera kunt kopen, want er worden meer diensten aangeboden die te maken hebben met fotografie. Ten eerste biedt Cameraland cursussen en workshops aan, deze lessen zijn niet alleen voor beginners, maar ook voor de meer ervaren fotografen die graag een stap willen zetten naar een hoger niveau. Naast het kopen van apparaten is het ook mogelijk om een camera te huren of te leasen, in het geval u een camera nodig heeft voor een kort project waarbij het niet voordelig is om het apparaat te kopen. Verder kunt u uw oude fototoestellen verkopen aan Cameraland, hierbij is het ook mogelijk om uw oude toestel in te ruilen voor een nieuw product. Cameraland hanteert een eigen systeem waarmee zij de waarde van uw toestel bepalen. Het is een 5 sterrenclassificatie dat loopt van ‘niet te onderscheiden van nieuw’ tot ‘zeer veel grove gebruikssporen’. Het is ook mogelijk om fotoapparatuur te verzekeren bij Cameraland. Tenslotte kunt u een professionele studio laten bouwen door Cameraland, die volledig wordt ontworpen volgens uw persoonlijke wensen.

Uw mening over Cameraland
Heeft u recent een camera gekocht bij Cameraland? Of heeft u weleens gebruik gemaakt van één van de andere diensten die worden aangeboden door Cameraland? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk uitnodigen om uw ervaringen te delen op de ErvaringenSite. Hierbij helpt u onze toekomstige bezoekers wat zij kunnen verwachten, als ze gebruik willen maken van één van die diensten die worden aangeboden door Cameraland.