ErvaringenSite

  Ervaringen Cameraland

  Wilt u een nieuwe camera kopen maar weet u niet zeker welke model het beste bij u past? Of zoekt u een nieuwe lens voor uw camera? Of bent u van plan uw camera te verkopen? Dan is misschien Cameraland de winkel voor u. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Cameraland, verder kunt u ook reviews lezen van onze andere bezoekers over deze winkel en vervolgens hierop reageren. Cameraland is een winkel in Alkmaar waar u van alles kunt vinden dat te maken heeft met fotografie en film. Er is ook een online winkel beschikbaar, waar u alle producten van Cameraland kunt bestellen en laten bezorgen.

  Over Cameraland
  In 2005 werd Cameraland opgericht in Alkmaar door Peter Dekker samen met Ed Dorrestein. Sinds hij 18 was, werkt Peter Dekker al in de fotobranche. Hij begon als verkoper voor een optiek- en fotowinkel, een winkel waar ze brillen en camera’s verkopen. Vanuit deze positie groeide Dekker tot filiaalmanager voor verschillende bedrijven, hij was verantwoordelijk voor de inkoop. Toen hij 50 werd, besloot Dekker om voor zichzelf te werken en zo ontstond Cameraland. Dekker besloot dit te doen samen met Dorrestein die meer gespecialiseerd was in de verkoop van camera’s. De visie van Cameraland is om de mooiste fotozaak van Europa te worden, waar alles verkrijgbaar is op het gebied van fotografie en film. Verder heeft Cameraland de ambitie om een eerlijke relatie met haar klanten te bouwen, bijvoorbeeld op haar website vindt u veel persoonlijke informatie over het personeel van Cameraland.

  Diensten van Cameraland
  Cameraland is meer dan een winkel waar u een camera kunt kopen, want er worden meer diensten aangeboden die te maken hebben met fotografie. Ten eerste biedt Cameraland cursussen en workshops aan, deze lessen zijn niet alleen voor beginners, maar ook voor de meer ervaren fotografen die graag een stap willen zetten naar een hoger niveau. Naast het kopen van apparaten is het ook mogelijk om een camera te huren of te leasen, in het geval u een camera nodig heeft voor een kort project waarbij het niet voordelig is om het apparaat te kopen. Verder kunt u uw oude fototoestellen verkopen aan Cameraland, hierbij is het ook mogelijk om uw oude toestel in te ruilen voor een nieuw product. Cameraland hanteert een eigen systeem waarmee zij de waarde van uw toestel bepalen. Het is een 5 sterrenclassificatie dat loopt van ‘niet te onderscheiden van nieuw’ tot ‘zeer veel grove gebruikssporen’. Het is ook mogelijk om fotoapparatuur te verzekeren bij Cameraland. Tenslotte kunt u een professionele studio laten bouwen door Cameraland, die volledig wordt ontworpen volgens uw persoonlijke wensen.

  Uw mening over Cameraland
  Heeft u recent een camera gekocht bij Cameraland? Of heeft u weleens gebruik gemaakt van één van de andere diensten die worden aangeboden door Cameraland? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk uitnodigen om uw ervaringen te delen op de ErvaringenSite. Hierbij helpt u onze toekomstige bezoekers wat zij kunnen verwachten, als ze gebruik willen maken van één van die diensten die worden aangeboden door Cameraland.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  Cameraland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cameraland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cameraland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cameraland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cameraland actief?

  Cameraland is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cameraland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.