Caraudioshop.nl

Alle reviews

Caraudioshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Alamo

6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

iParking Schiphol

4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services

Hertz

13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Caraudioshop.nl

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkelen zich best snel en elke 10 jaar zijn er drastische veranderingen. Maar tegenwoordig is het toch even anders dan bijna 100 jaar geleden. 

Als u goed geluid belangrijk vindt in uw auto, zijn er een aantal plekken waar je geavanceerde geluidsmodellen kunt bestellen. Zo kun je de nieuwste subwoofers kopen of simpelweg kleine boksen. Het is belangrijk om de reviews te lezen voordat u een product aanschaft, zo kunt u gerust een product bestellen, waarbij u een goed gevoel hebt.  

De twee broers waren Paul en Joseph Galvin, in 1930 ontwikkelde zij de eerste radio genaamd ‘Motorola’. Uiteindelijk veranderde het bedrijf van de Galvins in de telecommunicatie gigant Motorola. In 1950 kwam de eerste commerciële radio die auto klaar was en die werd ontwikkeld door het duitse bedrijf Blaupunkt.

Over Caraudioshop
Door de radio was het dus mogelijk om voor het eerst audio te gebruiken in je auto. Tegenwoordig is het toch wel even anders, omdat u zo spotify can afspelen met uw telefoon. Daarom zijn de wensen ook wat groter en willen mensen een uitgebreid audio systeem. 

Caraudioshop begon jaren geleden in het verkopen van auto audio systemen en is daar gespecialiseerd in. Van kleine tot grote speakers zijn beschikbaar op de website van Caraudioshop. Ook is het mogelijk om aduio te laten inbouwen door een samenwerking die Caraudioshop heeft met een ander bedrijf.    

Zij werken samen met concept 4 cars, die zijn gespecialiseerd met het inbouwen van audio systemen. Samen hebben zij kwalitatief audio kennis en kunt u dus ook het één en ander laten inbouwen, mocht u dat willen. 

Producten en diensten Caraudioshop
Caraudioshop heeft een diverse assortiment en echt bijna alles is beschikbaar op het gebied van auto audio. Zij hebben op de website alles verdeeld in categorieën, en zo heb je 9 hoofd categorieën waaronder ook nog eens subcategorieën. Op deze manier verfijnt u een specifiek zoekopdracht.  

De 9 categorieën die caraudioshop heeft zijn bijvoorbeeld: autoradio’s, autospeakers, subwoofers, autoversterkers, aansluitmaterialen, dempingsmaterialen, aanbiedingen en ‘voor je auto’. Hieronder zijn ook nog eens subcategorieën, dus het verfijnen van u zoekopdracht gaat vanzelf!     

Met specifieke vragen of mogelijkheden tot inbouw kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Bedrijfsinformatie en contactgegevens kunt u vinden op de website onder het kopje ‘over ons’. 

Complimenten, klachten of tips voor Caraudioshop
Heeft u toevallig recent een audio systeem laten inbouwen bij Caraudioshop? dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het aanschaffen van een audio systeem. 

Laat ook een review achter als je ervaring hebt met de klantenservice van Caraudioshop, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang. Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een artikel aangeschaft bij Caraudioshop? en het is niet aangekomen? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van dit bedrijf en kan iedereen gerust audio systemen bestellen!