ErvaringenSite

  Ervaringen Cavaier

  Zoek je een bedrijf waar je online horloges en toebehoren kunt kopen? Wellicht is Cavaier precies het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Lees eerst wat de klantervaringen bij Cavaier zijn. Dit doe je op deze pagina van ErvaringenSite.

  Wat is Cavaier?

  Bij Cavaier kun je online horloges en accessoires kopen. Op het moment van schrijven wordt de collectie horloges gesierd door horloges zoals Gent's Sterling, Guidel Somber, Guidel Rose, Gent's Somber, Filippa Blanc, Filippa Rose, Filippa Snow, Filippa Somber en Filippa Sterling. Qua accessores kun je momenteel producten kopen zoals een Rose Bangle, Sterling Bangle en Somber Bangle.

  Cavaier

  Contact opnemen

  Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met het bedrijf. Je zou een e-mail kunnen sturen naar info@cavaier.com. Een andere mogelijkheid is om contact op te nemen via het online contactformulier op de website.

  Bestelling volgen

  Je kunt je bestelling online volgen. Dit doe je middels de Track your order functies. Je moet dan enkele gegevens invullen waaronder je e-mail adres, order nummer en tracking nummer.

  Retourbeleid

  Voor retourneringen is er een beleid opgesteld. Het beleid is ingesteld op 30 dagen. Als deze dagen verstreken zijn sinds je aankoop, kan het bedrijf je geen terugbetaling aanbieden. Er kan dan ook niets meer geruild worden. Mocht je in aanmerking komen voor een goede retourzending, zal je artikel ongebruikt moeten zijn en in dezelfde staat verkeren waarin je deze hebt ontvangen. Het artikel zal ook in de originele verpakking moeten zitten.

  Om je retourzending te voltooien heeft het bedrijf een kwitantie of aankoopbewijs nodig. Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend (indien van toepassing). Elk artikel dat niet in de originele staat verkeerd of is beschadigd komt niet in aanmerking voor een retour. Dat is ook het geval als er onderdelen ontbreken.

  Terugbetalingen

  Zodra je retour artikelen zijn ontvangen zullen ze worden geïnspecteerd. Er wordt een e-mail gestuurd om je te laten weten dat de geretourneerde artikelen zijn ontvangen. Het bedrijf stelt je vervolgens te informeren over afwijzing of goedkeuring. Bij goedkeuring wordt terugbetaling in gang gezet. Je zult het geld binnen enkele dagen op je rekening of creditcard bijgeschreven zien staan.

  Retour sturen

  Mocht je een product terug sturen, dan dien je jouw product op te sturen naar het volgende adres: Cavaier, Vinggränd 4, 17563 Stockholm, Zweden. Jij bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten horende bij het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet teruggestort. Mocht je een terugbetaling ontvangen, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling.

  Wanneer je een product laat ruilen, varieert het in tijd wanneer de klant het product terug kan ontvangen. Dit is afhankelijke van de plek waar je woont. Als je een artikel van meer dan $ 75 verzendt, kun je overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten.

  Het bedrijf stelt je niet te kunnen garanderen dat een geretourneerd artikel bij hen aan zal komen. Zij zijn hierbij afhankelijk van de partij die de verzending in orde moet maken.

  Welke klantervaringen zijn er bij Cavaier?

  Ben je klant bij Cavaier? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Cavaier gekocht? Ben je tevreden over de service bij Cavaier? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Cavaier? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Cavaier te kopen? Op welke andere manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via ErvaringenSite je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft ErvaringenSite het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van België.

  Cavaier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cavaier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cavaier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cavaier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cavaier actief?

  Cavaier is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cavaier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.