ErvaringenSite

  Ervaringen Cavaier


  Gemak dient de mens. Als u even de tijd wilt weten, is het makkelijker om even op uw pols te kijken dan uw smartphone te gaan zoeken in uw tas of zak. Hiervoor is het horloge ontworpen. ErvaringenSite heeft de ervaringen van klanten die al een horloge en toebehoren hebben besteld bij aanbieders online. U vindt hierbij de antwoorden op vragen als de kwaliteit van de horloges, de klantenservice bij aankoop, of het horloge van stevig materiaal zijn gemaakt en hoe het zit met de levensduur van de horloges. Antwoorden van klanten die hun ervaringen hebben geplaatst in de reviews op de site. U bent welkom om ook uw ervaring en mening te plaatsen in de reviews van ervaringensite.be.

  Over Cavaier
  Cavaier is een online winkel waar u terecht kunt voor horloges en accessoires. Cavaier is opgericht op 18 maart 2020. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden. De oprichters van Cavaier vinden dat elk individu een sieraad verdient dat voldoet aan hoge normen. Het stellen van hoge normen maakt bij hen het verschil en onderscheidt hen van de rest. Daarom dat ze zich richten op duurzaam materiaal die zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Bij Cavaier kunt u terecht voor verschillende merken horloge.

  Producten en diensten van Cavaier
  Bij Cavaier kunt u terecht voor merk horloges als Gent’s Sterling, Guidel Somber, Guidel Rose, Gent’s Somber, Filippa Blance, Felippa Rose, Felippa Snow, Felippa Somber en Felippa Sterling. Als het gaat om accessoires kunt u producten zoals Rose Bangle, Sterling Bangle en Somber Bangle kopen. Het bedrijf legt vooral de focus op horloges, maar de klant kan ook terecht voor elegante sierraden. Op de website kunt u bij de optie sieraden terecht voor kettingen, armbanden en ringen.

  Verzending, garantie en betaling bij Cavaier.
  Cavaier biedt gratis verzending wereldwijd van de bestelde artikelen. Een bijzonder aspect van Cavaier is dat u uw bestelling die u plaats kunt volgen met Track your order. U kunt voor uw bestelling onder meer afrekenen met Apple Pay, iDEAL, Mastercard en PayPal. Klachten over de dienstverlening en het productassortiment kunnen worden gerapporteerd op het e-mailadres: info@cavaier.com. Mocht u een bestelling hebben geplaatst, maar vindt u het toch niet zo leuk? Dan kunt u uw pakket retourneren. Bij dit bedrijf geldt een 30 dagen retourpolicy. Als het retourartikel is ontvangen en gekeurd, ontvangt u een e-mail van het bedrijf. Pas bij goedkeuring van het bedrijf wordt de terugbetaling in werking gezet.

  Complimenten en tips voor Cavaier
  Cavaier biedt twee jaar garantie op haar artikelen. Beschikt u al over een horloge van Cavaier? Hebt u al kunnen profiteren van de aangeboden garantie? Wat is uw mening over de kwaliteit van het horloge aangeschaft bij Cavaier? Hebt u lang moeten wachten op uw bestelling? Kon u inderdaad uw pakket bij verzending volgen, zoals het bedrijf adverteert? Bestelt u in de toekomst weer bij het bedrijf?

  Laat uw ervaring met Cavaier achter in de reviews op ErvaringenSite. Uw mening en oordeel over het bedrijf geeft klanten een beter beeld van Cavaier. Dus deel uw klanten-ervaring hier.

  Nog niet bekend met Cavaier of bent u juist op zoek naar andere horlogeaanbieders online? Ook daarin is ErvaringenSite u van dienst! We zien u terug op onze site waar u ook uw ervaring met ons deelt in de reviews.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Cavaier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cavaier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cavaier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cavaier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cavaier actief?

  Cavaier is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cavaier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.