ErvaringenSite

  Ervaringen Cbazaar

  Het is binnenkort weer Eid, of een huwelijk binnen jouw familie staat voor de deur. Daar sta je voor jouw klerenkast met de handen in het haar. Immers wordt je in traditionele kleding verwacht, maar je wil er tegelijkertijd ook chique en modern uitzien. En niet te vergeten moet je de juiste klederdracht voor de gelegenheid vinden. Binnen de Indiase cultuur heb je een grote variatie aan traditionele kleding. Gelukkig kunnen webshops zoals Cbazaar je een handje helpen om een outfit naar wens in elkaar te zetten. Indien je twijfelt aan online shoppen of aan een bepaalde webshop, kun je altijd eerst recensies bekijken alvorens je een aankoop doet.

  Over Cbazaar
  Het verhaal van Cbazaar begon in 1998 toen Rajesh Nahar en Ritesh Katariya de online giftshop Chennaibazaar.com creëerden, met de focus op Indiërs en overzeese landgenoten die cadeaus naar hun familie in Chennai wilden versturen. Gauw genoeg kwamen er verzoeken om ook andere steden in Indië aan te doen en breidde Chennaibazaar zo zijn reikwijdte uit. Met de lancering van Cbazaar in 2005 deed het bedrijf haar intrede in de modewereld met als niche etnische kleding primair bestemd voor vrouwen. Cbazaar is daarom ook van mening dat elke dame zich modieus moet kunnen kleden, ongeacht afkomst, kleur of omvang. Cbazaar tracht hieraan invulling te geven middels de nieuwste trends, de eigen lijn EthnoVogue, alsook de optie de kleding op maat te laten stikken. Het is de missie van Cbazaar om een wereldbegrip te maken van het concept EthnoVogue: je traditioneel kleden en toch modieus en bijdetijds blijven.

  De Producten van Cbazaar
  Het assortiment van Cbazaar richt zich primair op de vrouw en bevat verschillende typen klederdrachten. Salwars, Sarees, Lehenga’s en Kurtasets zijn allemaal opgesplitst naar diverse typen en gelegenheden. Dan volgen de categorieën Indowesters en Westerse Kleding eveneens naar (sub)categorieën onderverdeeld. Tot slot komen ook de Heren en de Kinderen aan bod. Op de hoofdpagina van de website van Cbazaar is de maattabel, waarmee gericht verder gezocht kan worden. Op de website vind je verder de nieuwste trends, de bestsellers, speciale akties alsook stijltips om te kunnen combineren.

  Cbazaar – Betaling, Levering en Garantie
  Cbazaar levert naar ruim 180 landen wereldwijd. Het verkoopcontract met Cbazaar ontstaat op het moment dat de bestelling vanuit het magazijn vertrekt voor levering. Betaling kan via alle grote creditcards, debetkaarten en Paypal. De prijzen zijn uniform in alle landen en gebieden en zijn inclusief alle lokale toeslagen en belastingen.

  In geval het om een buitenlandse levering gaat komen de extra toeslagen voor rekening van de klant. Houd er rekening mee dat er niet wordt geleverd aan postbussen. Onderzoek ook de importrestricties alvorens te bestellen, indien het internationale leveringen betreft. Alle bestellingen worden verscheept middels gerenommeerde internationale koeriersbedrijven zoals UPS en DHL.

  Alle items, exclusief op maat gemaakte outfits, kunnen worden ingeruild. Inruilen kun je middels het invullen van de Return Authorisation Form (RAF), oftewel het Formulier ter Autorisatie van Retour. Dit formulier moet binnen 7 dagen na ontvangst worden ingevuld, anders gaat het niet meer door het systeem. Vergoeding kan middels Cashback of Store Credit, afhankelijk van de schade en andere details van de bestelling. Op de website kun je verder alle algemene voorwaarden en bepalingen van Cbazaar bekijken.

  Feedback, reviews, tips en meningen over Cbazaar
  Heb je al eerder een outfit of andere items gekocht in de webshop van Cbazaar? Deel dan jouw ervaring met ons hier op Ervaringensite, wat die ook mag zijn. Zou je Cbazaar aanbevelen bij familie en vrienden? Zijn er punten die verbeterd kunnen worden? Hoe heb je onze klantenservice ervaren? We stellen al uw feedback zeer op prijs!

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  Cbazaar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cbazaar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cbazaar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cbazaar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cbazaar actief?

  Cbazaar is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cbazaar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.