ErvaringenSite

  Ervaringen Centralpoint

  Reviews en beoordelingen over Centralpoint

  Bent u ook benieuwd wat anderen van Centralpoint vinden? Lees het nu! Centralpoint is een bedrijf welke het mogelijk maakt om via het internet online alles rondom uw ICT te bestellen. U zult het snel in huis krijgen. Er is een verrassend ruime keuze aan producten en natuurlijk zijn er ook zeer scherpe prijzen. Centralpoint heeft een zeer betrouwbare webshop welke u niet allen helpt aan de producten! Centralpoint adviseert u ook graag over een perfecte ICT oplossing. Centralpoint is ISO gecertificeerd en bestaat al sinds 2001. Het is hun missie om aan alle ICT wensen van haar klanten tegemoet te komen. U kunt hierdoor eigenlijk ieder product bestellen. Er zijn populaire smartphones te verkrijgen tot super snelle servers of storage oplossingen. Ook zijn er netwerkkabels, servers en tal van andere accessoires te verkrijgen. Snel en gemakkelijk.

  De missie van Centralpoint is het helpen bij IT. In dit filmpje legt Centralpoint uit hoe ze dat doen!

  Over Centralpoint

  Centralpoint biedt alles aan wat u nodig heeft voor uw ICT oplossing. Er zijn volop keuze mogelijkheden en scherpe prijzen. Misschien weet u niet precies wat u nodig heeft? Centralpoint Business Solutions helpt u graag om samen met een accountmanager uw organiseren te leren kennen en te adviseren wat het beste is voor u. U kunt een nieuw datacentrum krijgen, een betere kantoorautomatisering, een goede ICT infrastructuur of een andere oplossing voor uw ICT vraagstuk. Er zijn honderden medewerkers welke bij Centralpoint allemaal graag klaarstaan voor u.

  Centralpoint is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier uw bestellingen te plaatsen. Natuurlijk is de webshop ook state of the art!  Nominaties en awards voor Centralpoint

  Centralpoint heeft tal van prijzen in de wacht gesleept. Hieronder een overzicht van de belangrijkste prijzen:
  • Winnaar Cisco 'Best Online Partner 2014
  • Nominatie Tweakers beste webwinkel 2015
  • Nominatie Tweakers beste webwinkel 2014
  • Centralpoint bekroond tot Best Managed Company 2014
  • Centralpoint bekroond tot Best Managed Company 2012 en 2013
  • Centralpoint wint award: Fujitsu Growth Partner Of The Year 2012
  • Cisco Small Business Partner of the Year European Markets 2011
  • Cisco MKB Business Partner van het jaar
  • Twinkle100 "overzicht 100 grootste webwinkels van Nederland 2008, tot en met 2014"
  • High Growth Awards 2008, 2009, 2010, 2011 en 2013

  Diensten van Centralpoint

  Centralpoint biedt ICT oplossingen aan op maat. Ook hebben ze een webshop met een zeer ruim assortiment, scherp geprijsde producten. Hieronder een opsomming van de belangrijkste productgroepen:
  - Computers
  - Monitoren
  - Print en scan
  - Netwerk en UPS
  - Kantooren Supplies
  - Elekronica en Mobiel
  - Dataopslag

  Klachten, opmerkingen en tips voor en over Centralpoint

  Heeft u een klacht, compliment of opmerking over Centralpoint? Dan is het natuurlijk goed om een klacht in te dienen of om uw compliment te melden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies voor de manier van contact welke het beste bij u past. Maak vervolgens uw punt duidelijk en ontdek hoe u een goede oplossing kunt krijgen voor uw vraagstuk.

  Uw mening over Centralpoint

  Bent u een klant of een klant geweest van Centralpoint? Laat uw reactie achter op ErvaringenSite. Anderen zullen u dankbaar zijn voor uw eerlijke mening. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van een bedrijf, zoals Centralpoint.

  Al vast bedankt!

  Ook ervaringen lezen over de service en computerproducten van Centralpoint? Lees onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite

  Centralpoint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Apple laptop

  Klantenservice: 0/10! Geeft nauwelijks een heel spaarzaam antwoord, zonder enige opvolging. Ik heb al wel 100% vooraf betaald...
  “Snelle leveringstermijn” cfr hun website: ik wacht al meer dan een maand op mijn PC, ondanks bevestigde leveringsdatum en er komt niets van informatie. Ik hou mijn hart vast als er iets met de PC zou fout zijn...
  Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden, integendeel!

  Door: Wim S20-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Centralpoint

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Centralpoint een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Centralpoint. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Centralpoint actief?

  Centralpoint is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Centralpoint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.