Cesdeals

Alle reviews

Cesdeals

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Cesdeals

Bijna iedereen doet wel eens een online aankoop, maar het is altijd de vraag of je jouw aankopen ook ontvangt en of je dus met een legitiem bedrijf te maken hebt. Op deze pagina lees je wat voor ervaring de klanten van CesDeals hebben. Echte klanten delen hier een review met daarin de ervaring over de diensten, service en kwaliteit van de producten. Lees verder om te ontdekken wat anderen zeggen. 

CesDeals is een e-commerce bedrijf met meer dan 150.000 producten in de winkel. Het gaat onder andere om producten op het gebied van electronica, auto-accessoires, gadgets voor in huis en Doe-het-zelf producten. 

Ben, of was jij klant van CesDeals dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Schrijf een review om anderen te informeren over jouw ervaring. Die ervaring kan anderen helpen om te bepalen of CesDeals een winkel is waar je met een gerust hart producten aan kunt schaffen. Alvast bedankt voor je hulp!

Over CesDeals
CesDeals is een e-commerce bedrijf met zijn basis in Shenzhen in China. De meeste producten die het bedrijf verkoopt komen uit de regio Guangdong waar de meeste producten zijn gevestigd. Volgens CesDeals kunnen ze de beste prijzen aanbieden omdat ze dicht op de bron zitten, prijzen zijn volgens het bedrijf 10 tot 70% goedkoper dan op E-bay of andere bedrijven. 

De producten die CesDeals aanbied lopen eerst een controle door die bestaat uit meerdere stappen. De producten worden gecontroleerd als ze binnen komen, als ze verwerkt worden en voordat ze het pand verlaten

Als je online-producten koopt via CesDeals dan heb je meerdere manieren om meer informatie te krijgen of om vragen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld terecht op de FAq pagina, de tracking service, live chat, e-mail en het forum. Volgens CesDeals worden de berichten altijd binnen 24 uur beantwoord. 

Producten en diensten van CesDeals
Bij CesDeals kun je rond de 150.000 producten kopen. Je kunt hier onder andere terecht voor de aanschaf van elektronische artikelen voor in en om het huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan smartphones van de bekende merken, maar ook camera´s, laptops, tablets en externe opslag om je documenten veilig op te slaan. 

CesDeals is ook een plek waar je knutselmateriaal en handwerk producten kunt kopen waarmee je thuis je creativiteit de vrije loop kunt laten. Je kunt hier onder andere terecht voor verschillende soorten verf en de nu populaire diamant schilderijen. 

Ook liefhebbers van gadgets kunnen terecht bij CesDeals. Je vindt hier bijvoorbeeld survival gereedschap die je als armband kunt dragen. Deze producten zijn per stuk te koop of in bulk. Als je de artikelen in bulk koopt krijg je korting. 

Wat vind jij van de service van CesDeals?
We zijn heel benieuwd wat jij als klant vindt dit bedrijf. We willen je dan ook vragen om jouw ervaring te delen in een review. We zijn bijvoorbeeld benieuwd hoe lang het duurde voordat je jouw bestelling ontving, maar ook hoe snel eventuele vragen werden beantwoord. Door die ervaring te delen help je anderen om een goed beeld te vormen van dit bedrijf.