Chewy

Alle reviews

Chewy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Dog's Companion | HondenBed.be

0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

Chewy

Wil je dierenvoer bestellen voor je huisdier dan kun je hiervoor terecht bij het bedrijf Chewy. Wil je weten wat anderen voor ervaring hebben met dit bedrijf blijf dan lezen. Vindt de reviews van echte klanten en ontdek wat ze vinden van Chewy. 

Chewy is een bedrijf waar je terecht kunt voor diervoeding voor huisdieren zoals katten en honden, maar ook voor voedsel voor boerderijdieren. 

Ben jij een klant van Chewy dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring met deze leverancier van dierenvoer. Jouw ervaring kan net dat beetje extra informatie geven waar mensen naar op zoek zijn. Schrijf in jouw review of je tevreden bent over de service van het bedrijf, maar ook of de kwaliteit van het voedsel goed is. 

Over Chewy
Het bedrijf werd in 2011 door Ryan Cohen en Michael Day opgericht onder de naam ‘Mr. Chewy’. Bij de start van het bedrijf huurden ze met name oud-medewerkers van Amazon, Petsmart en Whole Foods Market in. In 2017 werd Chewy overgenomen door het bedrijf Petsmart. In 2021 heeft het bedrijf een netto jaarlijks inkomen van 95 miljoen US-dolar

Chewy is gevestigd in de Verenigde Staten en heeft een hoofdkwartier in zowel Dania Beach in Florida en in Boston. Daarnaast hebben ze nog 13 andere locaties waar onder andere de klantenservice en de distributiecentra zijn gevestigd. In totaal werken er zo’n 20.000 medewerkers bij het bedrijf. Het bedrijf is een online retailer, je kunt er dus niet terecht bij fysieke winkels maar alleen online. 

Volgens de website hebben ze al meerdere prijzen gewonnen omdat ze schijnbaar aangemerkt worden als een van de beste werkgevers van de Verenigde Staten. 

Producten en diensten van Chewy
Bij Chewy kun je terecht voor het online bestellen van dierenvoer van meer dan 2000 merken. De producten komen allemaal uit de eigen warenhuizen van Chewy verspreid over de Verenigde Staten. 

Het bedrijf heeft alles op het gebied van diervoer voor huisdieren zoals katten, honden, vogels en konijnen. Daarnaast verkopen ze ook voedsel voor vissen zoals goudvissen en koi karpers, maar ook testen voor de ph waarde van het water van de vissen. 

Je kunt hier ook diervoer bestellen voor boerderijdieren zoals kippen, koeien, geiten, varkens en schapen. Maar ook voor eten voor lama’s, alpaca's en bijen ben je hier op het juiste adres. Voor bijen is extra voedsel verkrijgbaar, maar je kunt ook volledige bijenkorven, bijenhotels en imkerpakken kopen. 

Het bedrijf heeft ook een apotheek waar je vitaminen, supplementen en medicijnen kunt bestellen voor je huisdieren en boerderijdieren. Als je als klant niet weet wat voor middelen je nodig hebt dan kun je Chewy bellen om met een dierenarts te overleggen over de situatie.

Ervaringen, klachten en tips over Chewy
We horen graag wat jouw ervaring is met het bedrijf Chewy. Door jouw ervaring te delen met anderen kunnen ze zich een beter beeld vormen van de kwaliteit en dienstverlening van het bedrijf. Wat is bijvoorbeeld jouw ervaring met de levertijd en de afhandeling van eventuele vragen en klachten? We zijn heel benieuwd.