ErvaringenSite

  Ervaringen Chiba Clothing

  Culturen beginnen zich steeds meer te mengen. De meest duidelijke manier waarin zich dit manifesteert, is kunst. Velen zullen bij het woord kunst niet meteen denken aan mode, maar toch is ook kleding een vorm van kunst, een manier om jezelf uit te drukken. Bij Chiba Clothing weten ze hoe verschillende culturen elkaar inspireren en hebben ze deze nieuwe vorm van kunst omarmd. Hun kleding is daarom universeel. Chiba Clothing is trots op hun kleding, maar wat vinden hun klanten? Lees hun reviews en je weet meteen hoe zij de kleding beoordelen.

  Over Chiba Clothing

  Ze ontwerpen kleding die is geïnspireerd door de felle kleuren van de Arabisch cultuur en de urban culture in de grote steden in Europa. Het komt bij Chiba Clothing allemaal samen. Het merk voor comfortabele een stijlvolle mannenkleding is uniek. De ontwerpers van Chiba Clothing zijn gefascineerd door de manier waarop kleding onderdeel wordt van een cultuur. Zij zagen deze culturele invloed terug in de indrukwekkende kleding van de Sultans en de vredige kleding van de Flowerpower tijd. De kleding ondersteunt de ideologie van een samenleving. Bij Chiba Clothing willen ze deze kleding combineren om tot nieuwe ontdekkingen te komen.


  Neem een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot van Chiba Clothing.

  Laat je inspireren

  Chiba Clothing wil klanten helpen om nieuwe inspiratie te vinden. Ze hebben daarom op de website een lookbook met foto’s om klanten enthousiast te maken voor de collectie. In de webshop kun je truien, jassen, jackets en t-shirts van Chiba Clothing vinden. Het merk maakt de kleding alleen van luxe stoffen en fournituren om kwaliteit te kunnen garanderen. En ze beloven dit allemaal voor de scherpste prijs.

  Diensten Chiba Clothing

  Je kleding wordt verzonden zodra de webshop je bestelling binnenkrijgt. De bestelling wordt dan meestal binnen 3 werkdagen geleverd. Je kunt je bestelling overigens binnen 14 dagen retourneren en je geld zal dan zo snel mogelijk teruggestort worden. Om klanten te helpen de juiste maat te vinden, heeft Chiba Clothing een maattabel op de website.

  Klachten Chiba Clothing

  Is jouw bestelling niet binnen 3 werkdagen geleverd en heb je nog steeds niets van Chiba Clothing gehoord? Kijk dan op de contactpagina van Chiba Clothing om de beste manier te vinden om contact op te nemen met de webshop. Blijf nooit met klachten lopen. Stuur een bericht naar het bedrijf en zij zullen op zoek gaan naar een oplossing. Je kunt natuurlijk ook voor vragen of opmerkingen altijd contact opnemen. Chiba Clothing is ook te vinden op Instagram, Twitter en Facebook.

  Jouw ervaringen met Chiba Clothing

  Wat vind jij van de prijzen en de kwaliteit van de kleding? Chiba Clothing belooft klanten veel voordelen, maar wat vind jij van de kleding in de webshop? Geef jouw mening en schrijf een review over jouw ervaringen. Is de webshop betrouwbaar? Worden klachten snel afgehandeld? Was de levering op tijd? Nieuwe klanten willen het allemaal horen. Wil je nog vaker bestellen bij de webshop of raad je nieuwe klanten aan om niet bij Chiba Clothing te winkelen?

  Wat vinden klanten van Chiba Clothing van de mannenmode? Krijg je echt de beste prijs voor de beste kwaliteit? Lees hier reviews en beoordelingen.

  Chiba Clothing
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chiba Clothing

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chiba Clothing een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chiba Clothing. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chiba Clothing actief?

  Chiba Clothing is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chiba Clothing gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.